Vriezers met 9 laden kopen

Het aanbod van vriezers met 9 vrieslades is niet groot, omdat voor veel mensen een vriezer met minder lades al voldoende ruimte biedt. Maar voor grote huishoudens, studentenhuizen en ondernemers die zeer regelmatig grote hoeveelheden levensmiddelen invriezen, kan een vrieskast met negen laden juist de perfecte oplossing zijn. Je vermijdt het gerommel in een diepe vrieskist en kunt hem qua vorm makkelijk combineren met een koelkast.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Vriezers met 9 laden vergelijken

Ben jij iemand die veel vriesruimte nodig heeft en voor wie een vrieskast met negen laden een welkome aanwinst is? Maak dan gebruik van het handige filtersysteem van Slimster.nl om snel de vriezer te vinden die aan al jouw wensen en behoeften voldoet. Zo kun je bijvoorbeeld vergelijken op prijs, kleur en functies als No Frost of automatisch ontdooien. Door alle modellen kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar de beste vrieskast?
Bekijk de beste vrieskasten

Waarom een vriezer met 9 lades?

  • Het grootste voordeel van een rechtopstaande vriezer met 9 laden is de organisatie. Je deelt het apparaat gemakkelijk in. Als je wilt, kun je labels op de lades plakken zodat je niet meer hoeft na te denken over wat waar ligt. Gelukkig zijn de lades meestal transparant, dus je hoeft ze sowieso niet om de beurt open te trekken wanneer je naar iets op zoek bent.
  • Bij een vriezer van dit formaat, loopt je minder het risico dat hij overvol raakt. Dat is iets dat bij een tafelmodel vriezer wel op de loer ligt. Een overvolle vriezer functioneert minder goed dan een normaal gevulde vriezer. Je producten blijven dus langer goed in een vriezer met meer ruimte.
  • Hoewel het schoonmaken van een vriezer met 9 diepvrieslades hoe dan ook een flink karwei is, kun je het grote aantal lades ook gebruiken. Wanneer je steeds één la leeg laat, kun je daar de artikelen in doen van de lade die je op dat moment schoonmaakt.

Aandachtspunten bij een vriezer met 9 laden

Een vriezer met 9 laden is hoe dan ook duurder dan een kleinere variant. Hij verbruikt meer stroom. En hoe je het ook went of keert: schoonmaken is een grotere klus. Door goed te letten op het energielabel en handige functies zoals no frost, voorkom je dat je een heel arbeidsintensieve en dure vriezer in huis haalt.