Electrolux vriezers

Electrolux vriezers

Electrolux is een merk voor huishoudelijke apparatuur dat in meer dan 150 landen bestaat en internationaal ruim 40 miljoen producten verkoopt. Hierdoor is het één van de internationale marktleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten. Zoek je dus een goede vriezer, dan is Electrolux een merk dat wij zeer aanraden. De vriezers van dit gerenommeerde merk hebben handige functies, zoals no frost en LED-verlichting. Bovendien kun je meegenieten van de handige vier sterren-vriezers, waarmee je levensmiddelen voor lange tijd kunt bewaren. Op Slimster.nl vind je snel een Electrolux vriezer voor de beste online aanbieding!

3 resultaten
Electrolux ABE888E1LF
Tafelmodel vriezer , 98 l , Energieklasse E
Electrolux ABE888E1LF
7,6
5 reviews
€ 549,-
3 prijzen
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
Electrolux LUB3AE88S
Tafelmodel vriezer , 98 l , Energieklasse E
Electrolux LUB3AE88S
Geen reviews
€ 499,-
1 prijs
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
Electrolux LUT6NF18S
Vrieskast , 204 l , Energieklasse F
Electrolux LUT6NF18S
Geen reviews
€ 899,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse F

Electrolux vriezers vergelijken

Denk jij erover na om een diepvriezer van Electrolux aan te schaffen, dan kan dit gemakkelijk en snel via Slimster.nl. Bij ons heb je namelijk de unieke mogelijkheid om tot maar liefst vier verschillende vriezers van dit merk te vergelijken op productspecifieke eigenschappen, prijzen en afmetingen. Zo weet je direct welke vriezer het beste past bij jouw situatie. Gebruik onze handige filters om te selecteren welk type vriezer je het liefst hebt en vergelijk de vriezers die in jouw zoekscherm naar voren komen nog eens extra met elkaar. Zo kom je altijd tot een gedegen keuze voor jouw vriezer!

Electrolux diepvriezers

Het is bovendien een merk voor vriezers met een energiezuinig karakter. Je vindt te allen tijde een kwaliteitsvriezer van Elektrolux met een goede energieklasse. Je vindt zowel vriezers met de energieklasse F, E en D. Het merk zet zich dan ook proactief in tegen milieuvervuiling. Dit houdt in dat Electrolux ook andere merken aanspoort om duurzamer te produceren.

De Europese Commissie lauwerde Electrolux hierom al in 2007. Het voordeel voor jou als consument is dat de vriezers van Electrolux zeer energiezuinig zijn, zodat je bespaart op energiekosten. Electrolux bewijst dus dat duurzaamheid en succes hand in hand kunnen gaan!

Vriezer van Electrolux

Electrolux heeft verschillende soorten vriezers in het assortiment. Zowel vrijstaande vriezers als inbouwvriezers. Je bent bij deze vriezers voorzien van goede materialen en uiterst stille machines. Qua type vriezers kun je zowel vrieskisten, vrieskasten als koel-vriescombinaties verwachten. De vrieskasten hebben handige functies als LED-verlichting en een externe elektronische temperatuurregeling. De vrieskisten maken gebruik van LowFrost en Action Freeze, zodat je apparaten hebt met handige extra functies.

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers