Polar vriezers vergelijken

Polar vriezers

Heb jij een horecazaak of professionele keuken en zoek je een betrouwbare vriezer? De diepvriezers van Polar staan al jaren bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Polar is onderdeel van Nisbets Group, een ervaren leverancier van horeca- en keukenapparatuur. Bij Slimster kun je eenvoudig alle Polar vriezers vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste deal!

5 resultaten
Polar C-Series CD613
Vrieskast , 258 l , 185 cm
Polar C-Series CD613 rechter voorkant
Geen reviews
€ 957,-
1 prijs
Vrieskast
Polar CD083
258 l , 185 cm , Vrijstaand
Polar CD083
Geen reviews
€ 1119,-
1 prijs
Polar CD081
78 l , 85 cm , Onderbouw
Polar CD081
Geen reviews
€ 692,-
1 prijs
Polar C-Series CD611
78 l , 85 cm , Onderbouw
Polar C-Series CD611 linker voorkant
Geen reviews
€ 659,-
1 prijs
Polar G593
376 l , No Frost: Nee , 200 cm
Polar G593
Geen reviews
€ 1511,-
1 prijs

Alle Polar vriezers vergelijken online

Voordat je een nieuwe vrieskast koopt, is het slim om kieskeurig te vergelijken. En wij helpen je daar graag bij. Maak gebruik van ons slimme vergelijkingsfilter om alle Polar vriezers te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk dus niet enkel naar de prijzen, maar vergelijk ook op functies zoals supervriezen en de totale netto inhoud. Heb jij een Polar horeca vriezer gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Bekijk de aanbiedingen op de productpagina en selecteer de goedkoopste webshop!

Op zoek naar de beste vriezer van 2024?
Beste vriezers

Professionele Polar vriezer kopen

Polar is een Brits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige vriezers, ontworpen voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik. De vriezers van Polar zijn geliefd vanwege hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en geavanceerde technologieën die zorgen voor optimale prestaties. Met een breed assortiment aan modellen, variërend van compacte tafelvriezers tot grote vrieskasten, biedt Polar oplossingen voor horeca en keuken.

Hun producten zijn energiezuinig en eenvoudig in gebruik, met functies zoals SuperFrost en verstelbare temperatuurinstellingen. Polar blijft innoveren om te voldoen aan de groeiende eisen van consumenten, waardoor het een vertrouwde keuze is in de koel- en vriesindustrie.