Frilec vriezer kopen

Frilec vriezers

In jouw zoektocht naar een nieuwe vriezer zal het merk Frilec wellicht niet direct in je opkomen. Toch zijn de Frilec vriezers zeker het overwegen waard. De diepvriezers van dit Duitse merk zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit én verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Frilec produceert tafelmodel vriezers en vrieskasten. Ben jij benieuwd naar alle voordelen van dit merk? Op deze pagina kun je de Frilec vriezers vergelijken op o.a. prijs, specificaties, levertijd en reviews!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Frilec vriezers vergelijken

Jij wil beslist niet teveel betalen voor een nieuwe diepvries. Daarom is het handig om alle Frilec vriezers kieskeurig te vergelijken bij Slimster. Maak gebruik van ons filtersysteem en selecteer jouw wensen. Zo kun je alle vriezers van Frilec vergelijken op de prijs, maar ook op specificaties zoals het energielabel, de invriescapaciteit en No Frost. Geschikte diepvriezer gevonden? In de prijstabel zie je direct de goedkoopste aanbiedingen!

Wil jij de beste vriezer kopen?
Beste vriezers

Over Frilec

Frilec is in 1986 opgericht in Dusseldorf in Duitsland. In 2011 is het merk naar Nederland gekomen onder de naam Frilec Nederland. Hun slogan is Frilec; more than quality! Frilec staat voor Duitse kwaliteit en degelijkheid die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur. Hun producten onderscheiden zich daarnaast met een fraai luxe design en een hoog afwerkingsniveau. Dit zien we dan ook terug in de Frilec vriezers die je in Nederland (en België) kunt kopen.

Het merk Frilec is onderdeel van Domest Multibrand Sales & Services. Hier vallen ook de merken Exquisit en Husky onder. Nijkerk is hun uitvalsbasis in Nederland.

Vriezer van Frilec kopen?

Het aanbod Frilec vriezers bestaat uit vrieskasten en tafelmodel vriezers. Deze vallen allemaal onder de BREMEN-serie. Op dit moment produceert het merk geen vrieskisten. De topmodellen van Frilec beschikken over luxe functies zoals No Frost en Ice Twister. Zo hoef je nooit meer handmatig te ontdooien en kun je eenvoudig ijsblokjes maken. Heb jij na het vergelijken op Slimster een Frilec vriezer gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Bestel veilig online bij één van de aangesloten webwinkels!