Zanussi vriezers

Zanussi vriezers

Het Italiaanse merk voor huishoudelijke producten Zanussi heeft een lange historie, die al begint in 1916. Het merk, dat al bijna 100 jaar bestaat heeft veel ervaring opgedaan in het produceren van degelijke huishoudelijke apparaten. Hierdoor weet het er telkens weer in te slagen om de beste huishoudelijke apparatuur op de markt te brengen. Zanussi is dan ook niet zomaar één van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten. De Zanussi vriezers zijn daarom een juiste koop!

Zanussi werkt met enkele basisprincipes. Zo moeten de vriezers gemakkelijk te gebruiken zijn voor iedereen. Hierdoor kan iedereen snel gebruik maken van de vriezers en hoef je dus niet extra veel moeite te doen. Daarnaast zijn de vriezers van Zanussi vrij goedkoop en krijg je hier een goede kwaliteit aan apparaten voor terug. Kies je daarom voor Zanussi, dan weet je dat je in zee gaat met een succesvol merk, dat jarenlange ervaring heeft. Zanussi is hiermee een zogeheten ‘safe choice’!

4 resultaten
Zanussi ZUAN88ES
98 l , Energieklasse E , No Frost: Nee
Zanussi ZUAN88ES
Geen reviews
€ 540,-
4 prijzen
Energieklasse E
Zanussi ZUNN18FS1
Vrieskast , 204 l , Energieklasse F
Zanussi ZUNN18FS1
Geen reviews
€ 792,-
3 prijzen
Vrieskast
Energieklasse F
Zanussi ZYAN8FW0
Tafelmodel vriezer , 81 l , 10 kg
Zanussi ZYAN8FW0 voorkant
Geen reviews
€ 294,-
1 prijs
Tafelmodel vriezer
Zanussi ZCAN10FW1
Vrieskist , 98 l , Energieklasse F
Zanussi ZCAN10FW1
Geen reviews
€ 309,-
1 prijs
Vrieskist
Energieklasse F

Zanussi vriezers vergelijken

Jouw perfecte vriezer van Zanussi vind je op Slimster.nl. Hier kan je namelijk gemakkelijk en snel vriezers van Zanussi vergelijken. Heb je bepaalde eigenschappen waarnaar je op zoek bent? Wil jij bijvoorbeeld een inbouw vrieskast? Of heb je liever een vrijstaande vrieskist? Zanussi vrieskast? Zanussi vrieskist of een Zanussi tafelmodel vriezer? Geef het op in ons handige filtermenu en zoek dé vriezer die bij jou past. Daarnaast kan je zoeken op de gewenste afmetingen, prijsklasse van het model en veel meer! Via Slimster.nl vind je de Zanussi die bij jou past!

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Vriezers van Zanussi

Zowel voor inbouw- als vrijstaande apparaten biedt Zanussi te allen tijde de beste oplossingen. Kies voor één van de vrieskasten of vrieskisten van dit merk als je op zoek bent naar degelijke koelingsapparaten die jarenlang mee kunnen. De vriezers van Zanussi zijn bovendien zeer energiezuinig en maken gebruik van de laatste technieken om de producten nóg klimaatneutraler te maken.

Zanussi vriezers bieden innovatieve technologieen om ijsvorming te voorkomen of verminderen. Zo beschikken sommige diepvriezers over Low Frost, waardoor je de vrieskast minder vaak hoeft te ontdooien. Heb je een iets hoger budget? Dan kun je een Zanussi vriezer met No Frost functie kopen. Deze techniek houdt jouw diepvries op een constante temperatuur en voorkomt ijsvorming. Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien.