SMEG vrieskasten

SMEG vrieskasten

Een SMEG vrieskast kun je op Slimster.nl online vergelijken en online aanschaffen. Deze stijlvolle vrieskast komt in meerdere modellen en kleuren. Daarom zie je ze niet alleen in het overzicht, maar krijg je gelijk basisgegevens. Zoals het aantal liter inhoud, energielabel, lades en of er no-frost technologie in de vrieskast zit. Tevens zie je de goedkoopste prijs per model van alle aanbiedingen. Hieronder zie je het actuele aanbod SMEG (diep)vrieskasten. Vergelijk en vind de vriezer die perfect aansluit bij jouw behoeften!

1 resultaat

Smeg S8F174NF

Vrieskast , 204 l , Energieklasse F
Smeg S8F174NF
€ 1199,-
Vrieskast
Energieklasse F

SMEG vrieskast online vergelijken

Op Slimster.nl kun je de vrieskasten van SMEG vergelijken op prijs en kwaliteit. In het overzicht kun je algemene gegevens zien, zoals de plaatsing, inhoud, energielabel en of de vrieskast gebruik maakt van no-frost technologie. Als je het model aanklikt zie jij onder andere de exacte afmetingen, netto inhoud en het geproduceerde geluid worden aangegeven. Vergelijk en vind de beste SMEG vrieskast.

Ben jij op zoek naar de beste vrieskast?
Bekijk de beste vrieskasten

Italiaanse designer vrieskast van SMEG

SMEG is een Italiaans merk dat al meer dan 100 jaar keukenapparatuur maakt. SMEG is erg bekend om de unieke kenmerkende design uitstraling. De vrieskast geeft de vintage Amerikaanse jaren 50 vriezer een modern tintje. Naast vriezers verkoopt SMEG ook koelkasten en ander keukenapparatuur.

SMEG diepvriezer online bestellen

Via Slimster bestel jij de beste SMEG vrieskast. Als je een aanbieder hebt gekozen betaal je veilig met één van de aangegeven betalingsmogelijkheden. Wij geven jouw aankoop direct door aan de leverancier. Daardoor wordt de Smeg vrieskast zo snel mogelijk op het aangegeven adres geleverd.

  1. Je vergelijkt de SMEG vrieskasten met elkaar.
  2. Je vergelijkt de leveranciers met elkaar.
  3. Je plaatst jouw bestelling via Slimster.nl
  4. Je betaalt veilig met één van de betalingsmogelijkheden.
  5. Jouw SMEG (diep)vrieskast wordt bij je thuis geleverd.