Vrieskasten met Low Frost kopen

Een simpele techniek met een zak achter je vrieskast kan het gebruiksgemak van de vriezer ruimschoots verbeteren. Dat is in een notendop de Low Frost technologie. Diepvrieskasten die met deze functie zijn uitgerust, hoeven veel minder vaak ontdooid en schoongemaakt te worden dan vrieskasten zónder LowFrost. Low frost voorkomt namelijk dat er een vervelende laag ijs in je vriezer ontstaat.

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Vrieskasten met Low Frost vergelijken

Dankzij low frost hoef je je kastmodel vriezer minder vaak te ontdooien, houd je hem makkelijk schoon en gaat hij langer mee. Bovendien blijft het energieverbruik van de diepvrieskast gelijk en behoud je een grote vriescapaciteit. Hier op Slimster.nl zie je binnen één oogopslag welke vrieskasten deze handige functie in de aanbieding hebben. Door alle modellen en webshops kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding voor jouw nieuwe vrieskast met LowFrost techniek!

Ben jij op zoek naar de beste vrieskast?
Bekijk de beste vrieskasten

De werking van Low Frost

Na een paar maanden gebruik, groeit er langzaam een laagje ijs op de binnenwanden van de vriezer en over de producten. De deur gaat daardoor minder goed dicht, de lades knellen en je kunt de labels op de producten niet meer lezen. Bovendien kost het de diepvrieskast veel energie om op temperatuur te blijven. Dat laagje ijs ontstaat door de vochtige lucht die de vrieskast binnenkomt op het moment dat je er iets uithaalt of juist instopt.

De low frost technologie voorkomt dit probleem grotendeels. Het vermindert de rijpvorming in ieder geval met 80 procent. De sleutel tot dit succes is de luchtzak aan de achterkant van de vrieskast. Als de temperatuur in de vriezer stijgt, ontstaat er koude, droge lucht. Via een slangetje wordt die lucht in de zak gezogen. Wanneer de temperatuur daalt, stroomt de koude lucht de vriezer weer in. Zo heb je veel minder vochtige lucht in je vriezer en dus minder ijs. Bij No-Frost vrieskasten treedt er overigens helemaal geen ijsvorming op.

Naast vrieskasten met deze LowFrost functie vind je op Slimster.nl ook de laagste prijzen voor Low Frost vrieskisten, Low Frost tafelmodel vriezers en Low Frost inbouw vriezers!