ETNA vrieskasten

ETNA vrieskasten

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar. Dit Nederlandse keukenmerk bestaat al meer dan 160 jaar en vindt dat iedereen een droomkeuken verdient. In bijna elk Nederlands huishouden zijn wel één of meerdere ETNA apparaten te vinden. Zo zijn de ETNA magnetrons populair, maar ook de ETNA vriezers vinden gretig aftrek, Benieuwd naar alle ETNA diepvriezers? Bij Slimster kun je makkelijk alle ETNA vrieskasten vergelijken op specificaties, prijs, levertijd en reviews. Zo vind je direct de beste online aanbieding voor jouw nieuwe diepvries!

1 resultaat
ETNA VV6169NWIT
Vrieskast , 194 l , Energieklasse E
ETNA VV6169NWIT voorkant
8,7
19 reviews
€ 499,-
4 prijzen
Vrieskast
Energieklasse E

ETNA vrieskasten vergelijken

Voordat je een nieuwe diepvrieskast gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Wij helpen je daar graag bij. Maak gebruik van ons handige filtersysteem om alle ETNA vrieskasten te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan de energieklasse, het aantal vrieslades en functies als No Frost. Heb jij een ETNA vrieskast gevonden die aan jouw wensen voldoet? Check de prijzen op de productpagina en vind snel de goedkoopste webshop!

Vrieskast ETNA kopen?

Wanneer je op zoek bent naar betaalbare kwaliteit, vakmanschap en een trendy Nederlands design. Dan zit je bij ETNA goed. De vrieskasten van ETNA bieden een goede prijs/kwaliteitsverhouding en helpen jou bij het invriezen van al jouw diepvriesproducten.

ETNA is bij jou misschien wel bekend geworden door de retro koel-vriescombinaties. Deze apparaten met jaren '50 design zijn een unieke eyecatcher in jouw keuken. Hoewel de ETNA vrieskasten er minder spannend uitzien, bieden ze nog steeds dezelfde kwaliteit als het gaat om montage en vriezen.

Met energielabel E of F zijn de diepvrieskasten van ETNA redelijk energiezuinig. Ze kunnen tot wel 8 kilogram per dag invriezen, dus na het doen van de weekboodschappen kun je de vriezer goed vullen. In de doorzichtige vrieslades zie je overzichtelijk welke producten waar liggen.

Wil jij een ETNA vrieskast kopen? Bij Slimster kun je de prijzen van alle webwinkels vergelijken en vind je snel de scherpste aanbieding!

  • ETNA staat voor Nederlands vakmanschap
  • Betaalbare vrieskasten
  • Overzichtelijke indeling en vrieslades
  • Altijd de beste deal via Slimster
Benieuwd naar de beste vrieskast van dit jaar?
Beste vrieskasten