Whirlpool vrieskasten

Whirlpool vrieskasten

Whirlpool is een zeer populair merk voor diepvrieskasten en andere huishoudelijke apparatuur. Omdat het al ruim 100 jaar bestaat, heeft het merk de nodige ervaring opgedaan voor het produceren van innovatieve diepvrieskasten. Verwacht van een vrieskast van Whirlpool dan ook een geavanceerd model met veel handige functies, zoals no frost en 6th Sense. Daarnaast is Whirlpool een merk dat steeds energiezuiniger is gaan produceren en dit ook toepast op de eigenschappen van de vrieskasten.

Alle vrieskasten hebben namelijk het energiezuinige label E of D. Whirlpool is daarnaast een merk dat een hoge kwaliteit vriezers levert voor een relatief lage prijs. Het gebruiksgemak van de populaire vrieskasten van dit merk ligt zeer hoog, waardoor de apparaten geschikt zijn voor iedereen!

11 resultaten

Whirlpool AFB 18412

Vrieskast , 209 l , Energieklasse E
Whirlpool AFB 18412
€ 999,-
Vrieskast
Energieklasse E

Whirlpool UW6 F1C WB

Vrieskast , 222 l , Energieklasse F
Whirlpool UW6 F1C WB
€ 554,-
Vrieskast
Energieklasse F

Whirlpool UW8F2YWBIF2

Vrieskast , 263 l , Energieklasse E
Whirlpool UW8F2YWBIF2 rechter voorkant
€ 549,-
Vrieskast
Energieklasse E

Whirlpool AFB 18401

Vrieskast , 209 l , Energieklasse F
Whirlpool AFB 18401
€ 769,-
Vrieskast
Energieklasse F

Whirlpool UW6 F2C WB 2

Vrieskast , 228 l , Energieklasse E
Whirlpool UW6 F2C WB 2 rechter voorkant
€ 567,-
Vrieskast
Energieklasse E

Whirlpool UW6F2YWBIF2

Vrieskast , 228 l , Energieklasse E
Whirlpool UW6F2YWBIF2
€ 599,-
Vrieskast
Energieklasse E

Whirlpool diepvrieskasten vergelijken

Wil jij een diepvrieskast van Whirlpool kopen? Dat kan via Slimster.nl! Op deze pagina kun je namelijk verschillende nieuwe modellen van Whirlpool online met elkaar vergelijken op prijs, afmetingen en productspecificaties. Vergelijk maximaal vier apparaten tegelijk door op ‘vergelijken’ te klikken. Wees hierbij kieskeurig en kies voor de beste vriezers voor jouw situatie met de meest gunstige prijzen. Via Slimster koop je jouw vriezers en vergelijk je de verschillende modellen, zodat je verzekerd bent van het meest gunstige tarief. Slimster.nl denkt met jou mee!

Whirlpool diepvrieskast kopen

Heb jij alle Whirlpool vriezers kieskeurig kunnen vergelijken en heb je een vriezer gevonden die bij jou past? Check dan snel de prijzen in de prijstabel en ontdek welke webshop de goedkoopste aanbieding heeft. Koop jouw nieuwe Whirlpool diepvrieskast voor de laagste prijs via Slimster.

Ben jij op zoek naar de beste vrieskast?
Bekijk de beste vrieskasten