Inventum vrieskast

Inventum vrieskast

Inventum is een witgoedmerk waar jij vast wel eens van hebt gehoord. Dit oer Hollandse merk is al ruim 110 jaar een begrip in Nederland. Inventum produceert een groot assortiment huishoudelijke apparaten. Denk aan een Inventum koelkast, wasmachine of Inventum vriezer. De vrieskasten van Inventum combineren Hollandse degelijkheid met een scherpe prijs. Benieuwd naar alle modellen? Bij Slimster kun je alle Inventum vrieskasten vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo helpen we jou bij het vinden van de beste aanbieding!

2 resultaten
Inventum IVR1785S
Vrieskast , 197 l , No Frost: Nee
Inventum IVR1785S
Geen reviews
€ 659,-
5 prijzen
Vrieskast
Inventum VR1420
Vrieskast , 153 l , No Frost: Nee
Inventum VR1420 voorkant
8,0
2 reviews
€ 419,-
4 prijzen
Vrieskast

Inventum vrieskasten vergelijken

Ben jij van plan om een Inventum diepvrieskast te kopen? Dan is het slim om eerst kieskeurig te vergelijken. Zo voorkom je spijt na je aankoop. Wij helpen je graag met ons handige filtersysteem. Hiermee kun je alle Inventum vrieskasten vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk bijvoorbeeld naar het aantal vrieslades, de netto inhoud en kenmerken als No Frost. Heb jij een vrieskast van Inventum gevonden die aan jouw wensen voldoet? Check de prijstabel op de productpagina en ontdek welke webwinkel het goedkoopst is!

Benieuwd naar de best geteste vrieskasten van dit jaar?
Beste vrieskasten

Vrieskast Inventum kopen?

Bewaar jij graag kliekjes of koop jij veel diepvriesproducten in? Dan heb je een grote vriezer nodig. De Inventum vrieskasten zijn vrijstaand en daarom op elke plek in huis te plaatsen. Zet jouw nieuwe diepvries in de keuken of zet heb als extra vriezer in de bijkeuken of garage. Maar waarom zou je een Inventum vrieskast kopen?

De vrieskasten van Inventum staan voor Hollandse degelijkheid. Geen gekke foefjes of ultra luxe technieken. Nee, een Inventum vrieskast doet precies waar je hem echt nodig voor hebt. Jouw voedingsmiddelen op de beste manier invriezen en bewaren. Met energielabel E doen de vriezers dit bovendien erg energiezuinig.

Qua prijs behoren de Inventum vrieskasten tot het goedkopere- tot middensegment. Voor een scherpe prijs haal jij een goede diepvrieskast in huis. Bovendien vind je via Slimster altijd de beste online aanbieding!

  • Vrieskasten van Nederlandse makelij
  • Degelijke vriezers zonder poespas
  • Energie besparen
  • Altijd de laagste prijzen bij Slimster.nl