AEG vrieskasten

AEG vrieskasten

AEG is een Duits merk voor vriezers en andere huishoudelijke apparaten. Het staat voor Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft. Het merk produceert al meer dan 125 jaar de beste huishoudelijke apparatuur en heeft hierdoor de ervaring om de mooiste nieuwe vrieskasten te produceren. Met een vrieskast van AEG ben je bovendien voorzien van een energiezuinig model, met een energieklasse E of D.

Je kunt daarnaast kiezen voor een vriezer met no frost en veel andere handige technische snufjes. Zo maken de AEG vrieskasten gebruik van handige technologieën als het LED-display en een MaxiBox-lade, waarmee je nóg meer producten kunt opslaan.

4 resultaten

AEG ABE812E6NF

Vrieskast , 122 l , Energieklasse E
AEG ABE812E6NF
€ 825,-
Vrieskast
Energieklasse E

AEG ABE818F6NC

Vrieskast , 204 l , No Frost: Ja
AEG ABE818F6NC
€ 839,-
Vrieskast

AEG ABE818F6NS

Vrieskast , 204 l , Energieklasse F
AEG ABE818F6NS
€ 829,-
Vrieskast
Energieklasse F

AEG AGB422F1AW

Vrieskast , 220 l , Energieklasse F
AEG AGB422F1AW
€ 549,-
Vrieskast
Energieklasse F

AEG vrieskasten vergelijken

Via Slimster kun jij gemakkelijk en snel AEG vriezers vergelijken op verschillende factoren, zoals prijs en afmetingen. Wees kieskeurig en vergelijk diepvrieskasten door gebruik te maken van ons handige vergelijkingssysteem. Hieronder zie je alle vrieskasten van AEG. Je kunt er maximaal vier tegelijk vergelijken door te klikken op ‘vergelijken’.

Nu zie je van ieder model heel gedetailleerd de productspecificaties naast elkaar staan en weet je direct wat de voordelen van de ene diepvrieskast ten opzichte van de andere zijn. Nadat je de verschillende modellen online hebt vergeleken, kun je direct overgaan tot het kopen van jouw favoriete vriezer. Slimster.nl houdt het simpel!

AEG diepvrieskast kopen

Wil jij profiteren van de voordelen die een vrieskast van AEG te bieden heeft? Bekijk dan snel de prijstabel van jouw favoriete model en ontdek welke webwinkel de laagste prijs heeft. Een bestelling is eenvoudig geplaatst en de volgende dag kun je jouw nieuwe AEG diepvrieskast al in huis hebben!

Ben jij op zoek naar de beste vrieskast?
Bekijk de beste vrieskasten