Pelgrim vrieskasten

Pelgrim vrieskasten

Wanneer je behoefte hebt aan een ruime (diep)vriezer om al jouw brood, vlees, diepvriesgroenten en restjes in te bewaren dan is een vrieskast ideaal voor jou. Deze vriezers bieden een stuk meer ruimte dan bijvoorbeeld een tafelmodel. Bovendien zien ze er vaak stijlvol uit, waardoor ze prachtig staan in de keuken. Pelgrim is een merk dat compacte vrieskasten op de markt brengt die in te bouwen zijn. Bekijk hieronder het complete aanbod Pelgrim vrieskasten inclusief alle webshops en de beste online aanbiedingen!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Pelgrim vrieskasten vergelijken

Voordat je een nieuwe vrieskast aanschaft vergelijk je natuurlijk het aanbod. Zo voorkom je dat je later spijt krijgt van een aankoop. Op Slimster.nl vergelijk je eenvoudig alle Pelgrim diepvrieskasten. Je selecteert de kenmerken die voor jou van belang zijn, zoals bijvoorbeeld de afmeting, aantal laden en energieverbruik. Vervolgens krijg je een overzicht van de Pelgrim vriezers die aan jouw wensen voldoen. Jouw Pelgrim vrieskast is op deze manier snel gevonden!

Ben jij op zoek naar de beste vrieskast?
Bekijk de beste vrieskasten

Prachtige Pelgrim vrieskast

Een vrieskast van Pelgrim is vervaardigd uit duurzame kwaliteitsmaterialen en is voorzien van verschillende technieken. Zo zijn de modellen gebruiksvriendelijk en heb je er levenslang plezier van. Bovendien zijn de Pelgrim vrieskasten prachtig vormgegeven, zodat deze zeker niet misstaan in de keuken.

De vrieskasten van Pelgrim zijn inbouw vriezers. Dit betekent dat ze geplaatst worden in een nisruimte in de keuken. Vervolgens worden ze weggewerkt door er een keukenkastdeurtje voor te monteren. Zo vormt de Pelgrim vriezer één geheel met de rest van jouw keuken. Er zijn zowel integreerbare als volledig integreerbare modellen van Pelgrim te verkrijgen. Ook heb je een keuze in welk montagesysteem je wilt. Zo kun je kiezen tussen het sleepdeursysteem en het deur-op-deur systeem.

Pelgrim diepvrieskast kopen

Een Pelgrim vrieskast heeft een vriesruimte van ongeveer 100 liter. Dit is prima voor een vrieskast, maar ze behoren wel tot de kleinere vrieskasten op de markt. Heb je toch meer ruimte nodig? Dan kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de Liebherr vrieskasten, die meer ruimte bieden.

Heb jij een mooi model gevonden op Slimster.nl? Vergelijk dan direct alle aanbieders op hun prijzen, levertijden en betaalmogelijkheden. Zo vind je snel de beste deal voor een nieuwe Pelgrim vrieskast!