Inbouw (diep)vriezers met sleepdeursysteem

Inbouw (diep)vriezers met sleepdeursysteem

Het sleepdeursysteem is een gemakkelijk te monteren systeem, waarbij de deur van de diepvriezer met een sleepgeleider aan het keukenpaneel wordt bevestigd. Dit keukenpaneel wordt door middel van eigen scharnieren met de keukenkast verbonden. Wanneer je de meubeldeur open doet, wordt de deur van de vriezer automatisch mee geopend. Op Slimster.nl lees je meer over dit deursysteem voor inbouw vriezers en vergelijk je alle inbouw vrieskasten met sleepdeursysteem!

1 resultaat
Inventum IVR0881S
Tafelmodel vriezer , 99 l , No Frost: Nee
Inventum IVR0881S
7,0
1 review
€ 369,-
7 prijzen
Tafelmodel vriezer

Inbouw vriezers met sleepdeursysteem vergelijken

Op deze pagina vind jij alle modellen vriezers met een sleepdeursysteem van Slimster. Je kunt hier een breed assortiment met dergelijke typen vriezers vergelijken. Het is bij ons ook mogelijk om diepvriezers te filteren op specifieke kenmerken, zoals afmetingen, prijs en merk. Op Slimster.nl vind je altijd de juiste diepvries! Heb jij een inbouw model gevonden met sleepdeursysteem dat voldoet aan jouw wensen? Dan bestel je deze simpel bij de webwinkel met de laagste online prijs!

Zoek je een andere inbouw vriezer?
Bekijk alle inbouw vriezers

Voordelen en nadelen sleepdeur inbouw

Aan ieder systeem zitten voordelen én nadelen vast. Het nadeel ten opzichte van het deur-op-deursysteem is dat het sleepdeursysteem minder stabiel is en bovendien minder compact. Je houdt met dit systeem dan ook minder veel ruimte over. Hier tegenover staat wel dat een sleepdeursysteem veel gemakkelijker te installeren valt dan vriezers met deur-op-deursysteem. Als je een sleepdeursysteem wilt vervangen, zal dit bovendien sneller gaan dan bij een deur-op-deursysteem.

sleepdeursysteem inbouw vriezer

Inbouw vriezers vergelijken

Bij Slimster kun je eenvoudig alle inbouw vriezers vergelijken. Hierbij is het vooral belangrijk om te kijken naar de afmetingen. Meet vooraf de nismaten op (de ruimte waarin jouw nieuwe koelkast geplaatst moet worden). Het is immers belangrijk dat de inbouw vriezer goed past. Via Slimster kun je vriezers met verschillende inbouw afmetingen vergelijken, zoals;