Inbouw vriezers met dooiwaterafvoer

Iedereen kent het wel: het laagje ijs dat langzaam groeit aan de binnenkant van je inbouw vriezer en op de producten in je diepvries. Dat laagje ijs ontstaat door de vochtige lucht die bij het openen en sluiten de vriezer binnenkomt. Om te voorkomen dat die ijslaag te dik wordt, moet je je vriezer af en toe ontdooien. Om dat klusje wat minder vervelend te maken, zijn sommige inbouw vriezers uitgerust met dooiwaterafvoer. Bij Slimster kun je alle inbouw vriezers met dooiwaterafvoer vergelijken op prijs, specificaties, reviews en levertijd!

9 resultaten
Whirlpool AFB 18412
Vrieskast , 209 l , Energieklasse E
Whirlpool AFB 18412
Geen reviews
€ 727,-
6 prijzen
Vrieskast
Energieklasse E
ETNA VV6143NWIT
155 l , Energieklasse E , No Frost: Ja
ETNA VV6143NWIT
10
1 review
€ 467,-
5 prijzen
Energieklasse E
Inventum VK1122W
Vrieskist , 290 l , Energieklasse E
Inventum VK1122W
9,1
62 reviews
€ 399,-
5 prijzen
Vrieskist
Energieklasse E
ETNA VV6169NWIT
Vrieskast , 194 l , Energieklasse E
ETNA VV6169NWIT voorkant
8,7
19 reviews
€ 499,-
4 prijzen
Vrieskast
Energieklasse E
Bosch Serie 4 GSV29VWEV
Vrieskast , 206 l , Energieklasse E
Bosch Serie 4 GSV29VWEV linker voorkant
9,5
4 reviews
€ 669,-
3 prijzen
Vrieskast
Energieklasse E
Whirlpool UW8 F2Y XBI F 2
Vrieskast , 263 l , Energieklasse E
Whirlpool UW8 F2Y XBI F 2
Geen reviews
€ 739,-
2 prijzen
Vrieskast
Energieklasse E
Bosch GSV36VWEV
249 l , Energieklasse E , 28 kg
Bosch GSV36VWEV
Geen reviews
€ 897,-
2 prijzen
Energieklasse E
Zanussi ZCAN10FW1
Vrieskist , 98 l , Energieklasse F
Zanussi ZCAN10FW1
Geen reviews
€ 309,-
1 prijs
Vrieskist
Energieklasse F
Miele FN 4372 D
277 l , Energieklasse D , No Frost: Ja
Miele FN 4372 D voorkant
Geen reviews
€ 1229,-
1 prijs
Energieklasse D

Inbouw vriezers met dooiwaterafvoer vergelijken

Ben jij op zoek naar een inbouw vriezer met dooiwaterafvoer? Op Slimster.nl vergelijk je eenvoudig alle inbouw modellen die beschikken over de afvoer van condenswater. Maak gebruik van ons handige filtersysteem om specifiek te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Zo vergelijk je bijvoorbeeld op prijs, aantal vriesladen en de kleur van jouw nieuwe inbouwvriezer. Door kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de inbouw vriezer met dooiwaterafvoer voor de beste online aanbieding!

Voordelen van inbouw vriezer met condenswaterafvoer

Wanneer de ijslaag in je vriezer dikker wordt dan een halve centimeter, heeft dat een impact op het functioneren van je inbouw vriezer. Het duurt langer voordat producten zijn ingevroren en het invriezen kost meer energie. Dat zie je weer terug op je energierekening. Zet je vriezer daarom een paar keer per jaar uit, ruim hem leeg en zorg ervoor dat de ijslaag ontdooit.

Inbouw vriezers met dooiwater afvoer zijn meestal voorzien van een stop onderin. Trek die stop eruit en zet daarna een bakje of een schaal onder de afvoer, waarin het water wordt opgevangen. Wanneer je vriezer leeg en schoon is, kan de stop er weer op. Het kan gebeuren dat je dooiwaterafvoer verstopt raakt. Pak dan simpelweg een satéprikker of een ander langwerpig voorwerp en prik de afvoer weer open.

Benieuwd naar alle vriezers met dooiwaterafvoer?
Bekijk het aanbod

Inbouw diepvriezers met dooiwaterafvoer

Inbouw vriezers vind je bij bijna alle merken en in alle prijssegmenten. Dus of je nou zoekt naar een eenvoudige inbouwvriezer van het formaatje tafelmodel, of een juist een geavanceerdere vrieskast, op Slimster.nl kun je ze allemaal met elkaar vergelijken. De inbouw vriezers in het hogere segment zijn soms voorzien van het No-Frost systeem. Dit systeem voorkomt de ijsvorming in je vriezer helemaal. Dat maakt ontdooien (en dus ook de dooiwaterafvoer) overbodig.

Inbouw vriezers vergelijken

Bij Slimster kun je eenvoudig alle inbouw vriezers vergelijken. Hierbij is het vooral belangrijk om te kijken naar de afmetingen. Meet vooraf de nismaten op (de ruimte waarin jouw nieuwe koelkast geplaatst moet worden). Het is immers belangrijk dat de inbouw vriezer goed past. Via Slimster kun je vriezers met verschillende inbouw afmetingen vergelijken, zoals;