Haier vrieskasten

Haier vrieskasten

Haier is een Chinese fabrikant van witgoed apparaten en is wereldwijd gezien de twee na grootste producent van huishoudelijke apparaten. Je kunt bij Haier terecht voor diverse soorten apparatuur, zoals Haier koelkasten, wasmachines en natuurlijk de Haier vriezers. Ben jij benieuwd naar het complete aanbod vrieskasten van Haier? Bij Slimster kun je eenvoudig alle Haier vrieskasten vergelijken op prijs, levertijd, specificaties en reviews. Zo vind jij altijd de beste online aanbieding voor jouw nieuwe diepvrieskast!

5 resultaten
Haier H2F-220WSAA
Vrieskast , 226 l , Energieklasse E
Haier H2F-220WSAA voorkant
8,5
2 reviews
€ 539,-
2 prijzen
Vrieskast
Energieklasse E
Haier H2F-255WSAA
Vrieskast , 262 l , Energieklasse E
Haier H2F-255WSAA voorkant
Geen reviews
€ 828,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse E
Haier H2F-210WE
Vrieskast , 226 l , Energieklasse E
Haier H2F-210WE voorkant
9,1
529 reviews
€ 658,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse E
Haier H2F-245WSA
Vrieskast , 262 l , Energieklasse E
Haier H2F-245WSA
9,1
382 reviews
€ 599,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse E
Haier H3F-320WSAAU1
Vrieskast , 330 l , Energieklasse F
Haier H3F-320WSAAU1 voorkant
9,0
2 reviews
€ 457,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse F

Haier vrieskasten vergelijken

Op zoek naar een betrouwbare vrieskast? Dan is het verstandig om eerst kieskeurig te vergelijken voordat je gaat kopen. Wij helpen je graag! Maak gebruik van ons handige filtersysteem om alle Haier vrieskasten te vergelijken. Kijk hierbij naar kenmerken die jij belangrijk vindt. Denk aan de energieklasse, het aantal vrieslades en functies als Supervriezen. Heb jij een Haier vrieskast gevonden die aan jouw eisen voldoet? Bekijk de prijstabel op de productpagina en zie direct welke webshop het goedkoopst is!

Op zoek naar een vrieskast van de hoogste kwaliteit?
Beste vrieskasten

Vrieskast Haier kopen?

De vrijstaande vrieskasten van Haier zijn perfect om veel voedingsmiddelen te bewaren. Koop jij veel diepvriesproducten of kook je graag voor een hele week eten omdat je aan mealpreppen doet? Dan bewaar je jouw eten op perfecte wijze in een Haier vrieskast.

Een vrieskast van Haier valt qua prijs in het middensegment. De vriezers hebben een moderne en strakke uitstraling met handig display in de deur. Ze hebben energielabel D of E en helpen jou iedere maand met besparen op de stroomkosten. Bovendien hoef je de vriesruimte nooit handmatig te ontdooien door de handige No Frost functie.

Ben jij op zoek naar een moderne vrieskast met functies als No Frost en Supervriezen? Dan zijn de Haier vrieskasten zeker het bekijken waard. Bovendien vind je via Slimster altijd de scherpste aanbieding voor jouw nieuwe diepvriezer.

  • Moderne vriezers van Haier
  • Functies als No Frost en SuperFrost
  • Handig display op de deur
  • Beste deal vind je via Slimster