Bosch vrieskasten

Bosch vrieskasten

Op deze pagina vind je een overzicht van alle vrieskasten van Bosch. Dit is een Duits merk voor vriezers en andere huishoudelijke apparaten en het bestaat al 125 jaar. Bosch is er op gespitst om steeds duurzamere vriezers te kunnen produceren, die hetzelfde gebruiksgemak hebben als de voorgangers. Bosch maakt met zijn nieuwe diepvrieskasten gebruik van handige functies als no frost en een LED-display.

De vriezers van Bosch zijn er in de energielabels D of E. Met een diepvrieskast van Bosch ben jij voorzien van een stijlvol apparaat, dat perfect kan integreren in het interieur. Kies daarom voor een diepvrieskast van Bosch!

19 resultaten

Bosch GIN81AEF0

Vrieskast , 212 l , Energieklasse F
Bosch GIN81AEF0
€ 998,-
Vrieskast
Energieklasse F

Bosch GSN36BIFV

Vrieskast , 242 l , Energieklasse F
Bosch GSN36BIFV
€ 1038,-
Vrieskast
Energieklasse F

Bosch vrieskasten vergelijken

Het is op deze pagina mogelijk om alle nieuwe vrieskasten van Bosch te vergelijken op belangrijke eigenschappen als prijs, afmetingen en functies. Door op ‘vergelijken’ te klikken, kun je maximaal vier modellen tegelijkertijd gedetailleerd vergelijken. Vergelijk de prijzen en functies om erachter te komen welk model geschikt is voor jouw situatie.

Wees hierin kieskeurig en vergelijk veel vrieskasten, zodat je uiteindelijk de juiste keuze zult maken. Vervolgens kun je via deze website automatisch gemakkelijk en snel jouw favoriete vrieskast online kopen. Slimster.nl brengt het gemak naar iedere interieur!

Bosch diepvrieskast kopen

Heb jij, na kieskeurig vergelijken, een Bosch vriezer gevonden die aansluit bij jouw wensen? Bekijk dan snel alle prijzen en ontdek welke webwinkel de laagste prijs biedt. Bestel jouw nieuwe diepvrieskast eenvoudig en profiteer van de beste aanbiedingen.

Ben jij op zoek naar de beste vrieskast?
Bekijk de beste vrieskasten