Vrieskasten met ijsblokjesautomaat kopen

Vrieskasten met ijsblokjesautomaat

Gehannes met onhandige ijsblokjesvormen die zeker één of twee uur in de vriezer moeten voordat de blokjes hard zijn? Dat is verleden tijd als je kiest voor één van de vrieskasten met een ijsblokjesmachine. Voor deze functie betaal je wel wat extra, maar het is tegenwoordig één van de meest gewaardeerde functies van vriezers. Op Slimster.nl vergelijk je eenvoudig alle vrieskasten met zo'n handige ice-dispenser en vind je snel de beste deal!

12 resultaten

Beko RFNE448E35W

Vrieskast , 404 l , No Frost: Ja
Beko RFNE448E35W linker voorkant
€ 729,-
Vrieskast

Liebherr FNsdd 5297-20

Vrieskast , Energieklasse D , 18.55 cm
Liebherr FNsdd 5297-20
€ 2199,-
Vrieskast
Energieklasse D

Beko RFNE312E43WN

Vrieskast , 275 l , Energieklasse E
Beko RFNE312E43WN voorkant
€ 599,-
Vrieskast
Energieklasse E

Hisense FV354N4BIE

Vrieskast , 274 l , Energieklasse E
Hisense FV354N4BIE voorkant
€ 739,-
Vrieskast
Energieklasse E

Sharp SJ-SC11CMXWF

Vrieskast , 280 l , Energieklasse F
Sharp SJ-SC11CMXWF
€ 588,-
Vrieskast
Energieklasse F

Sharp SJ-SC41CHXWE-EU

Vrieskast , 280 l , Energieklasse E
Sharp SJ-SC41CHXWE-EU
€ 719,-
Vrieskast
Energieklasse E

Hisense FV306N4CW2

Vrieskast , 254 l , Energieklasse E
Hisense FV306N4CW2 voorkant
€ 679,-
Vrieskast
Energieklasse E

Amica GSN 328 150 E

Vrieskast , 274 l , Energieklasse E
Amica GSN 328 150 E
€ 862,-
Vrieskast
Energieklasse E

Vrieskasten met ijsblokjesautomaat vergelijken

Wil jij graag een vriezer met wat meer luxe? Het gemak van een vrieskast met ice-dispenser is enorm wanneer je vaak ijsblokjes in je drinken doet. Het handige filtersysteem van Slimster stelt jou in staat om alle diepvrieskasten met ijsblokjesmachine te vergelijken op kenmerken die voor jou van belang zijn. Zo vergelijk je bijvoorbeeld op prijs, kleur en functies als No Frost. Vergelijk alle modellen en webshops kieskeurig en vind beslist de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar de beste vrieskast?
Bekijk de beste vrieskasten

Voordelen kastmodel met ijsblokjesmachine

Vrieskasten zijn uitermate geschikt voor grotere huishoudens, omdat er meer in past dan in de kleinere tafelmodel vriezers. Een kastmodel is meestal voorzien van meerdere lades en dat zorgt ervoor dat je je voedingsmiddelen overzichtelijk kunt ordenen. In de praktijk zien we dat gezinnen met een kastmodel vriezer ook meer behoefte hebben aan een ijsblokjesmachine, aangezien ze vaker feestjes moeten organiseren of kleine kinderen hebben (die dol zijn op ijsblokjes in hun drinken). Kijk hierboven om de verschillende kastmodel vriezers met ice-dispenser met elkaar te vergelijken.

vrieskast met ijsblokjes

Hoe werkt de ice-dispenser?

  • De ijsblokjesmachine wordt gevuld met water dat binnen zeer korte tijd tot blokjes bevriest.
  • Vaak worden de ijsblokjes dan vanzelf in een andere bak gegooid, waar jij ze uit kunt scheppen. Bij andere vrieskasten is de ijsblokjesmachine op zo’n manier ingebouwd, dat je de deur niet eens meer open hoeft te doen. Je tapt de blokjes uit de deur.
  • Sommige ijsblokjesmakers moeten aangesloten zijn op de waterleiding, maar er zijn ook vrieskasten waarbij je het waterreservoir zelf moet vullen. Dat geeft je weer wat meer flexibiliteit in de plaatsing.
  • Er zijn apparaten waarbij jij zelf bepaalt of er ijsblokjes worden aangemaakt, maar andere vriezers maken juist constant blokjes aan tot er een bepaald maximum is bereikt.
  • Nu denk je misschien: met de ice-dispenser wordt mijn vriezer een energieslurper. Maak je geen zorgen, want de vriezer gebruikt zijn eigen kou voor het bevriezen van de blokjes. Heel efficiënt dus.