Exquisit vrieskasten

Exquisit vrieskasten

Exquisit is een populair merk voor vriezers en andere huishoudelijke apparaten. Het merk bestaat al ruim 20 jaar en gebruikt de opgedane ervaring om tegemoet te komen aan de wensen van de consument. Verwacht van Exquisit dan ook geavanceerde vrieskasten met een hoog gebruiksgemak. Dat dit niet veel hoeft te kosten is bij Exquisit een understatement: “value for money”.

De nieuwe vrieskasten van dit merk zijn allen zeer energiezuinig en zijn voorzien van het energielabel E of D. Verwacht hiernaast bij een nieuwe vrieskast van Exquisit handige functies, zoals de temperatuurregeling en no frost. Alle diepvrieskasten zijn vrijstaande apparaten.

4 resultaten
Exquisit GS271-NF-H-010E
Vrieskast , 194 l , Energieklasse E
Exquisit GS271-NF-H-010E
Geen reviews
€ 529,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse E
Exquisit GS235-H-040FW
Vrieskast , 14.2 cm , Vrijstaand
Exquisit GS235-H-040FW
Geen reviews
€ 348,-
1 prijs
Vrieskast
Exquisit GS80-040E
Vrieskast , 91 l , Energieklasse E
Exquisit GS80-040E voorkant
Geen reviews
€ 249,-
1 prijs
Vrieskast
Energieklasse E
Exquisit GS235-1 A+
Vrieskast , 160 l , 12 kg
Exquisit GS235-1 A+
Geen reviews
€ 399,-
1 prijs
Vrieskast

Exquisit vrieskasten vergelijken

Ben jij van plan om een vrieskast van Exquisit online te kopen? Maak dan gebruik van de handige service van Slimster, want op deze pagina kun je alle vrieskasten van dit merk met elkaar vergelijken op belangrijke eigenschappen als de prijs, afmetingen en functies. Je kunt maximaal vier modellen tegelijkertijd selecteren en op gedetailleerd niveau vergelijken door te klikken op ‘vergelijken’.

Wees kieskeurig en vergelijk veel vrieskasten, om zo tot de beste prijzen te komen voor jouw huishoudelijke apparaat. Via Slimster kun je vriezers vergelijken om tot een gedegen keuze te komen. Vergelijk alle modellen en doe jouw bestelling gemakkelijk en snel op Slimster.nl!

Exquisit diepvrieskast kopen

Heb jij alle Exquisit vriezers vergeleken en een vrieskast gevonden die voldoet aan jouw wensen? Check dan snel de prijstabel om de aanbieder te vinden met de laagste online prijs. Bestel jouw diepvrieskast van Exquisit eenvoudig en geniet de volgende dag al van jouw nieuwe vriezer.

Ben jij op zoek naar de beste vrieskast?
Bekijk de beste vrieskasten