Vrieskisten met Low Frost kopen

Vrieskisten brengen ons veel gemak, maar helaas is het ontdooien een vervelend taakje. Gelukkig staan vriezer fabrikanten niet stil en hebben ze technologieën ontwikkeld die ervoor zorgen dat het ontdooien niet meer nodig is, of het ontdooien tot een minimum beperken. Bij een vrieskist met Low Frost ontstaat er zo’n 70 procent minder ijs binnenin, waardoor je nog maar hoogst zelden hoeft te ontdooien.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Vrieskisten met Low Frost vergelijken

Ben jij dat gedoe met handmatig ontdooien helemaal zat? Bekijk dan eens het complete aanbod vrieskisten met Low Frost technologie op Slimster.nl. Door gebruik te maken van ons handige filtersysteem kun jij vergelijken op kenmerken die jij echt belangrijk vindt. Zo vergelijk je bijvoorbeeld op prijs, invriescapaciteit en netto inhoud. Wanneer je alle modellen en webshops kieskeurig met elkaar vergelijkt vind jij beslist de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar de beste vrieskist?
Bekijk de beste vrieskisten

Voordelen vrieskisten met lowfrost

Ontdooien is al vervelend, maar bij een vrieskist is het nog wat lastiger. Immers, bij een vrieskast haal je gemakkelijk (al dan niet één voor één) alle lades eruit. Bij vrieskisten, die de deksel aan de bovenkant hebben, moet je echter stuk voor stuk alle producten eruit halen. Pas als de diepvrieskist helemaal ontdooid is, kan je voedsel weer terug in de vriezer.

Het allerlastigste: wat doe je met de ingevroren producten in de tijd dat de vriezer aan het ontdooien is? Veel mensen besluiten dan maar om al het eten op te maken, maar dit is natuurlijk niet zo handig. Bij lowfrost hoef je ongeveer drie keer minder vaak te ontdooien, dus met name bij diepvrieskisten is dit een groot voordeel.

Diepvrieskist met low-frost of no-frost?

Naast low-frost, hebben fabrikanten ook no-frost ontwikkeld. Bij een diepvrieskist met no-frost heb je zelfs helemaal geen ijsvorming / rijpvorming. De voordelen zijn evident. Echter, het aanbod van vrieskisten met no-frost is wat beperkt en bovendien betaal je er ook een stuk meer voor.

Low Frost en dooiwaterafvoer

Vroeger werd het ontdooien van een vrieskist één groot waterballet. Tegenwoordig is het gros van de vrieskisten voorzien van een zogeheten ‘dooiwaterafvoer’. Met dit systeem loopt het smeltwater naar één centraal punt, bij dat punt kun je het water gemakkelijk opvangen in een schaaltje of iets dergelijks. Gezien het grote voordeel van dooiwaterafvoer, verdient het aanbeveling om te kijken naar lowfrost vrieskisten die ook een dooiwaterafvoer hebben.