Inventum vrieskisten

Inventum vrieskisten

Ben jij op zoek naar oer Hollandse degelijkheid? Dan ben je bij Inventum aan het juiste adres. Inventum maakt al meer dan 110 jaar huishoudelijke aanbieder en je kunt hier terecht voor zowel inbouw als vrijstaande apparaten. De Inventum vrieskisten zijn degelijk, gebruiksvriendelijk en goedkoop. Benieuwd naar het complete aanbod vrieskisten van Inventum? Bij Slimster kun je alle Inventum vrieskisten vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind jij eenvoudig de beste aanbieding voor jouw nieuwe diepvrieskist!

1 resultaat
Inventum VK1122W
Vrieskist , 290 l , Energieklasse E
Inventum VK1122W
9,0
65 reviews
€ 399,-
5 prijzen
Vrieskist
Energieklasse E

Inventum vrieskisten vergelijken

Voordat je een nieuwe vriezer gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. En wij helpen jou daar graag bij. Maak gebruik van ons handige filtersysteem om de Inventum vrieskisten te vergelijken. Kijk hierbij naar kenmerken die jij belangrijk vindt, zoals de energieklasse, het aantal voorraadkorven en functies als No Frost. Heb jij een diepvrieskist van Inventum gevonden die aan jouw eisen voldoet? Bekijk de prijzen op de productpagina en zie direct welke webshop het goedkoopst is!

Op zoek naar de beste vrieskisten van dit jaar?
Beste vrieskist

Vrieskist Inventum kopen?

De Inventum vriezers voldoen aan de strenge Nederlandse kwaliteitseisen en bieden jou een goede kwaliteit voor een lage prijs. Het aanbod vrieskisten van Inventum is divers. Met compacte diepvriezers voor kleine gezinnen, tot ruime vrieskisten waar je alle etenswaren van een groot gezin in kunt bewaren.

Met energieklasse F zijn de Inventum vrieskisten relatief energiezuinig. Zo bespaar je elke maand geld op je energierekening. Natuurlijk draag je op deze manier ook een steentje bij aan een beter milieu. In de uitneembare voorraadkorven kun je de producten bewaren die je het meest gebruikt. Zo hoef je niet de hele vrieskist door te spitten om te vinden wat je nodig hebt.

Heb jij een Inventum vrieskist gevonden die je graag wil kopen? Via Slimster vind je altijd de laagste online prijzen. Bovendien werken wij alleen samen met betrouwbare webshops. Zo kun je veilig jouw nieuwe diepvrieskist bestellen!

  • Vriezers van Hollandse makelij
  • Goedkope Inventum vrieskisten
  • Bespaar elke maand op stroomkosten
  • De beste aanbiedingen via Slimster