Vrieskisten met Supervriezen kopen

Vrieskisten met Supervriezen

Heb je een groot gezin, woon je in een woongroep of studentenhuis of houd je gewoonweg van groot inkopen doen? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar een diepvrieskist, de grote broer van de vrieskast en het tafelmodel vriezer. Veel van die vrieskisten zijn uitgerust met de functie supervriezen. Die functie voorkomt dat producten die al ingevroren zijn ontdooien wanneer je iets nieuws in de vriezer legt. We leggen je er hieronder meer over uit. Uiteraard kun je op Slimster.nl alle vrieskisten met Supervriezen vergelijken om de beste deal te vinden!

1 resultaat
Inventum VK1122W
Vrieskist , 290 l , Energieklasse E
Inventum VK1122W
9,1
62 reviews
€ 399,-
5 prijzen
Vrieskist
Energieklasse E

Vrieskisten met supervriezen vergelijken

Ben jij op zoek naar een vrieskist met snelvriesfunctie? Dan kan Slimster goed van pas komen. Ons handige filtersysteem stelt jou in staat om alle diepvrieskisten met deze techniek te vergelijken op kenmerken die jij van belang vindt. Zo kun je bijvoorbeeld vergelijken op prijs, netto vriesinhoud en afmetingen. Door alle modellen met Superfrost kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar de beste vrieskist?
Bekijk de beste vrieskisten

Zorgeloos invriezen met snelvriesfunctie

Een vriezer zorgt ervoor dat producten hun vitaminen, vorm, voedingswaarden en versheid bewaren. Maar wanneer je nieuwe artikelen in je vriezer stopt, stijgt de temperatuur. Daardoor kunnen de voedingsmiddelen die al in de vrieskist zitten ontdooien. De functie supervriezen voorkomt dit euvel en zorgt er bovendien voor dat je nieuwe producten extra snel op temperatuur zijn.

Hoe werkt supervriezen?

Een paar uur voor het inladen stel je het supervriessysteem in. De temperatuur in de diepvries wordt flink verlaagd. Zelfs wanneer je de deksel een tijdje open moet doen om in te laden, wordt de nieuwe lading sneller bevroren en blijft de door jou ingestelde vriestemperatuur behouden. Je nieuwe producten komen dankzij supervriezen sneller op de juiste temperatuur, terwijl de oude producten juist op de gewenste temperatuur blijven. Al je producten blijven op deze manier optimaal hun versheid behouden.

Voordelen van diepvrieskist met supervriezen

Vooral bij een diepvrieskist komt de supervriestechnologie goed van pas. De inhoud van diepvrieskisten varieert tussen de 100 liter en 450 liter. Een vrieskist heeft een deksel aan de bovenkant. Omdat je in een diepvrieskist genoodzaakt bent de artikelen op te stapelen (in tegenstelling tot diepvrieskasten, met lades) kan het voorkomen dat de deksel lang openstaat tijdens het bijvullen of het zoeken van producten.

Dan kan de temperatuur dus flink stijgen. Bijna alle merken hebben vrieskisten in de aanbieding en een deel daarvan is toegerust met supervriezen. Op Slimster.nl vind je altijd het meest actuele overzicht.

Uiteraard kun je bij ons ook alle vrieskasten met supervriezen en tafelmodel vriezers met supervriezen vergelijken!