No Frost vrieskisten

No Frost vrieskisten

Wanneer jij er over na denkt om een No Frost vrieskist aan te schaffen, is Slimster.nl een zeer handige website voor jou! Bij ons kun je namelijk gemakkelijk en snel een onafhankelijke vergelijking doen tussen de verschillende aanbieders en modellen van no frost diepvrieskisten. Bekijk op deze pagina alle vrieskisten met No Frost functie en vind de laagste prijs voor jouw ideale nieuwe vriezer!

1 resultaat
Exquisit GT200-HE-040E
Vrieskist , 198 l , Energieklasse E
Exquisit GT200-HE-040E linker voorkant
Geen reviews
€ 452,-
1 prijs
Vrieskist
Energieklasse E

No Frost vrieskisten vergelijken

Door ons filtermenu ben jij zelf in staat om aan te geven waar je op wenst te zoeken. Zo kun je zelf aangeven welk merk je op wenst te zoeken, wat de geprefereerde afmetingen van de vrieskist zijn en in welke prijsklasse je zoekt. Op deze pagina zie je vervolgens de vrieskisten staan die voldoen aan jouw zoekprofiel.

Door maximaal vier diepvrieskisten tegelijkertijd te selecteren en op ‘vergelijken’ te klikken kun je de vrieskisten op gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken, zodat je weet welke vrieskist het beste aansluit bij jouw wensen. Je kunt deze kist meteen bestellen, zodat je deze snel thuis ontvangt!

Ben jij op zoek naar de beste vrieskist?
Bekijk de beste vrieskisten

Waarom No Frost diepvrieskist?

No Frost is een slim systeem, waardoor er geen ijsvorming meer zal ontstaan in de vrieskist. Het apparaat verwijdert namelijk zelf de warme lucht én het vocht uit jouw vriezer en koelkast, waardoor er geen kans is op langdurige ijsvorming. Het tijdelijke ijs dat is gevormd wordt naar een bakje op de motor gebracht, waar het wordt ontdooit tot ijswater en weer teruggezonden wordt als koude lucht naar de vriezer. Hierdoor houdt het apparaat zichzelf koud.

Dit heeft veel voordelen voor jou. Om te beginnen heb je natuurlijk geen last meer van bacteriën die blijven zitten in het ijs. De vrieskist wordt dus een stuk schoner door de no frost-technologie. Het mooie is dat dit niet gepaard gaat met een hoger energieverbruik, omdat de vrieskist zichzelf koud blijft houden. Doordat er geen aanslag ontstaat blijven de verpakkingen bovendien beter leesbaar en voorkom je dat producten aan elkaar gaan plakken.

Voordelen van een vrieskist

Je kunt kiezen voor een no frost diepvrieskast, no frost tafelmodel of vrieskist. Waar de meeste mensen kiezen voor een kast biedt een vrieskist ook veel voordelen. Heb je weinig tijd om geregeld de boodschappen te doen? Dan is een vrieskist erg handig, omdat je hierin veel producten kunt opslaan. Ook uit energiebesparend oogpunt biedt een vrieskist voordelen: bij het openen van jouw vrieskist gaat er minder veel kou verloren dan bij een vrieskast. Omdat de kist op de grond staat blijft de koude lucht erin hangen. Koude lucht is zwaarder dan warme lucht en blijft daarom in de kist.