Exquisit vrieskisten

Exquisit vrieskisten

Wil jij een vrieskist kopen van Exquisit? Dit kan via deze pagina, want hier vind je een overzicht van alle vrieskisten van dit gerenommeerde merk. De vrieskisten van Exquisit vallen te omschrijven als modellen met een hoog gebruiksgemak. Ze zijn daarnaast erg geavanceerd, waardoor je gebruik kunt maken van handige functies als no frost en een zelf instelbare temperatuurregeling.

De vrieskisten van Exquisit zijn altijd voorzien van een scherpe prijs, waarmee het merk tegemoet komt aan diens slogan “value for money”. Omdat de Exquisit vrieskisten erg energiezuinig zijn, hebben ze het energielabel E.

2 resultaten
Exquisit GT100-010F
Vrieskist , 95 l , Energieklasse F
Exquisit GT100-010F
Geen reviews
€ 209,-
2 prijzen
Vrieskist
Energieklasse F
Exquisit GT200-HE-040E
Vrieskist , 198 l , Energieklasse E
Exquisit GT200-HE-040E linker voorkant
Geen reviews
€ 452,-
1 prijs
Vrieskist
Energieklasse E

Vrieskisten Exquisit vergelijken

Wil jij een diepvrieskist kopen van Exquisit? Dat kan via Slimster.nl! Hier vind je een overzicht met uitmuntende vrieskisten van dit merk. Je kunt de vrieskisten vergelijken op prijs, afmetingen en verdere producteigenschappen door te klikken op ‘vergelijken’. Vergelijk verschillende soorten diepvrieskisten nauwkeurig om tot de beste prijzen te komen voor jouw huishoudelijke apparaat.

Door veel verschillende vrieskisten te vergelijken, vind je in no-time jouw favoriete model vrieskist, zodat je deze gemakkelijk en snel online kunt kopen. Slimster.nl wenst jou veel plezier met het vergelijken van alle vrieskisten. Slimster.nl; voor ieder huishouden de juiste vrieskist!

Exquisit diepvrieskist kopen

Heb jij alle Exquisit vriezers kieskeurig kunnen vergelijken en heb je een model gevonden dat voldoet aan jouw wensen? Check dan snel de prijstabel om te ontdekken welke webshop de goedkoopste aanbieding heeft. Via Slimster.nl kun je jouw nieuwe Exquisit diepvrieskist voor de laagste prijs kopen!

Ben jij op zoek naar de beste vrieskist?
Bekijk de beste vrieskisten