DOMO keukenapparatuur

Domo keukenapparatuur vergelijken

Ben jij op zoek naar betaalbare keukenapparaten, die toch een hoog gebruiksgemak bieden? Dan is het keukenapparatuur van Domo precies wat je zoekt. Bij Slimster kun je al het Domo keukenapparatuur eenvoudig vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en reviews. Zo helpen je graag bij het vinden van de beste deal.

Door ons handige filtermenu te gebruiken kun je keukenapparatuur vergelijken op kenmerken en functies die jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan de netto inhoud van een koelkast, het vermogen van een airfryer of het aantal pitten van een kookplaat. Op de productpagina vind je alle actuele aanbiedingen en selecteer je direct de goedkoopste webwinkel!

domo keukenapparaten
keukenapparatuur domo

Domo airfryers

Domo airfryers laten je gezonder frituren met weinig tot geen olie, dankzij heteluchtcirculatie. Ze hebben voorgeprogrammeerde programma's, een snelle opwarmtijd en een gebruiksvriendelijke digitale bediening. De grote capaciteit maakt ze ideaal voor gezinnen.

Domo koelkasten

Domo koelkasten combineren energiezuinigheid met geavanceerde koelingstechnologieën zoals NoFrost en Multi Airflow. Ze bieden ruime opbergmogelijkheden, verstelbare schappen en een stijlvol design dat past in moderne keukens.

Domo kookplaten

Domo kookplaten, beschikbaar in inductie- en keramische modellen, bieden snelle opwarming en nauwkeurige temperatuurregeling. Ze beschikken over automatische panherkenning, restwarmte-indicator en kinderbeveiliging voor veiligheid en gebruiksgemak.

Domo magnetrons

Domo magnetrons bieden multifunctionaliteit met functies zoals grill, convectie en stoomkoken. Ze hebben een gemakkelijke bediening en voorgeprogrammeerde kookinstellingen, waardoor ze ideaal zijn voor snel en gemakkelijk koken.

Over Domo

DOMO keukenapparatuur

Domo zag het levenslicht in de jaren ’80, dankzij het merk Linea 2000 van Wim de Voeght. Centraal voor dit merk heeft altijd gestaan dat uitmuntende kwaliteit gepaard dient te gaan met stijlvolle designs. Het leverde het bedrijf geen windeieren op, aangezien er anno 2024 maar liefst 160 producten, waaronder magnetrons, combi magnetrons en kookplaten, op de markt zijn van het Belgische merk. Het merk is daarom inmiddels niet alleen meer actief in de Benelux, maar ook in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. En zo kan heel West-Europa meegenieten van de funky producten van Domo!

Veelgestelde vragen over Domo keukenapparaten