Beko keukenapparatuur

Beko keukenapparatuur vergelijken

Nieuwe koelkast nodig of zoek je een vaatwasser voor jouw keuken omdat je het afwassen met de hand zat bent? Beko is een Turks merk dat hoogwaardige keukenapparatuur maakt, dat voor een relatief lage prijs te koop is. Bij Slimster kun je eenvoudig al het Beko keukenapparatuur vergelijken op prijzen, specificaties, levertijd en reviews.

Maak gebruik van ons slimme filtermenu om alle Beko apparaten te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan de netto inhoud, het maximale vermogen en het stroomverbruik. Heb jij een keukenapparaat gevonden dat aan jouw wensen voldoet? Check de aanbiedingen op de productpagina en selecteer de goedkoopste webshop!

keukenapparatuur beko
beko keukenapparaten

Beko fornuizen

Beko fornuizen combineren multifunctionele ovens met krachtige gas- of elektrische kookplaten. Ze bieden functies zoals 3D Cooking en eenvoudige reinigingsopties, ideaal voor iedereen die makkelijk wil koken en bakken.

Beko koelkasten

Beko koelkasten bieden NeoFrost technologie voor optimale vochtigheid en temperatuurbeheersing. Ze zijn energiezuinig en voorzien van antibacteriële afdichtingen, wat zorgt voor langere versheid en hygiëne van voedsel.

Beko kookplaten

Beko kookplaten combineren inductie- en gaskooktechnologie voor flexibiliteit en precisie. Functies zoals FlameAdjust en IndyFlex bieden veelzijdige mogelijkheden en nauwkeurige temperatuurregeling voor perfecte kookresultaten.

Beko magnetrons en ovens

Beko magnetrons en ovens bieden functies zoals Auto-Cook en Grill, ideaal voor snelle en veelzijdige maaltijden. Met gelijkmatige verwarmingssystemen en moderne designs passen ze naadloos in elke keuken.

Beko vaatwassers

Beko vaatwassers hebben de efficiënte AquaIntense-technologie voor intensieve reiniging. Met energiezuinige en stille werking, flexibele rekindelingen en snelle programma’s zorgen ze voor schone vaat in een handomdraai.

Beko vriezers

Beko vriezers (vrieskasten en tafelvriezers) zijn voorzien van NoFrost om ijsvorming te voorkomen en het behoud van voedselkwaliteit te optimaliseren. Ze bieden ruime opslag en energiezuinige prestaties voor elke huishoudelijke behoefte.

Over BEKO

Beko keukenapparatuur

BEKO is een groot merk voor huishoudelijke apparaten. Het komt uit Turkije en is opgericht in 1954 in Istanboel. Het merk is bekend geworden vanwege diens uitmuntende vriezers en koel-vriescombinaties. Wist jij echter dat BEKO ook gedreven is in de productie van fornuizen, magnetrons en combi-magnetrons? De modellen van dit Turkse merk zijn bedoeld voor inbouw, waarmee je ze gemakkelijk kunt laten integreren in jouw interieur.

BEKO staat bekend om diens strakke modellen, die voorzien zijn van handige functies. Daarnaast zijn ze gebruiksvriendelijk en gaan ze lang mee. Het legt het bedrijf absoluut geen windeieren. Zo is BEKO inmiddels een bekende naam in 101 landen ter wereld en heeft het 250 tevreden consumenten!

Veelgestelde vragen over BEKO keukenapparaten