Beko fornuizen kopen

Beko fornuizen

Jouw favoriete gerecht maak je gemakkelijk met een kookfornuis van Beko. Zij hebben hun keukenapparaten namelijk zo ontworpen dat het koken heel simpel wordt gemaakt. Daarnaast gaat Beko voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Beko heeft verschillende modellen die werken op gas of elektriciteit en fornuizen die beschikken over een heteluchtoven of een conventionele oven. Welk model je ook gaat kopen, je haalt in ieder geval een goed apparaat in huis van een betrouwbaar merk.

21 resultaten

Beko FSM67010GW

Keramisch , Energieklasse A , 85 cm
Beko FSM67010GW
€ 439,-
Keramisch

Beko FSM57100GW

Keramisch , 85 cm , 50 cm
Beko FSM57100GW
€ 349,-
Keramisch

Beko FSS56000GW

4 zone(s) , Energieklasse A , 85 cm
Beko FSS56000GW
€ 329,-

Beko FSS66000GW

Elektrisch , 85 cm , 67 liter
Beko FSS66000GW
€ 379,-
Elektrisch

Beko FSM89302GXS

Inductie , 4 zone(s) , Energieklasse A
Beko FSM89302GXS
€ 799,-
Inductie

Beko GM17300GXNS

Keramisch , 5 zone(s) , Energieklasse A+++
Beko GM17300GXNS
€ 1349,-
Keramisch

Beko kookapparatuur vergelijken

De fornuizen van Beko kun je via Slimster.nl eenvoudig online met elkaar vergelijken. Je kunt met de filter precies aangeven welke eigenschappen jij graag wilt hebben. Met de vergelijkingstool bekijk je welk model het best bij jou past en voldoet aan de ideale specificaties. Hierna vertellen wij jou bij welke webshop jij het apparaat voordelig kunt kopen. Omdat wij de prijzen van de online winkels al voor je hebben opgezocht, zie je direct waar je de goedkoopste keukenapparatuur vindt.

Beko gasfornuis of elektrisch fornuis

De betaalbare Beko fornuizen zijn te koop met een elektrische- of gasaansluiting. Kijk in jouw keuken goed wat voor aansluiting je hebt, zodat het apparaat eenvoudig is te installeren en je het juiste model kiest. De meeste fornuizen van Beko beschikken over 4-pits of kookzones die werken op gas of elektriciteit (keramisch of inductie).

Daarnaast kun je ook voor een retro gasfornuis van Beko kiezen die maar liefst 5 pitten heeft. Ook hebben de fornuizen ovens die werken op hete lucht en boven- en onderwarmte.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Beste fornuis van 2023

Waarom een BEKO keukenapparaat?

Beko is een goed merk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zij voorzien hun keukenapparaten van een geavanceerd systeem dat zorgt voor een optimaal kookresultaat. Of je nu een keramisch fornuis met elektrische oven wilt of een gasfornuis, het beste Beko kookapparaat vind je door eerst te vergelijken bij Slimster.