Elektrische fornuizen vergelijken

3 resultaten

Beko FSS66000GW

Elektrisch , 85 cm , 60 cm
Beko FSS66000GW
€ 379,-
Elektrisch

Amica SHE 11660 W

Elektrisch , Energieklasse A , 85 cm
Amica SHE 11660 W
€ 352,-
Elektrisch

Amica SHE 11555 W

Elektrisch , Energieklasse A , 85 cm
Amica SHE 11555 W
€ 248,-
Elektrisch

Elektrische fornuizen vergelijken

Slimster vindt het belangrijk dat je eenvoudig de beste online aanbieding kunt vinden. Wij begrijpen dat je kieskeurig wilt vergelijken voordat je beslist welk fornuis je gaat kopen. Hieronder zie je een overzicht van het actuele aanbod traditioneel elektrische fornuizen. Deze fornuizen met elektrisch kookplaat kun je onderling vergelijken op prijs, specificaties, reviews en levertijd. Zo vind je snel het fornuis van jouw voorkeur. Bovendien zie je meteen welke webshop de laagste prijs biedt. Een nieuw elektrisch fornuis koop je extra goedkoop via Slimster!

Waar op letten bij kopen elektrisch fornuis?

Ga je voor het eerst een elektrisch fornuis kopen en had je eerst een gasfornuis? Houd er dan rekening mee dat jouw pannen niet goed meer werken op de elektrische kookplaat. Andersom is dit trouwens geen probleem. De afmetingen van het fornuis is ook iets wat je goed in de gaten moet houden. Meet daarom eerst de ruimte op in jouw keuken waar je het fornuis wilt hebben voordat je gaat vergelijken.

Een vereiste voor een elektrisch fornuis is dat je er een aparte elektriciteitsgroep voor nodig hebt. Het is namelijk niet aan te raden om de kookplaat op dezelfde groep als andere keukenapparatuur aan te sluiten.

Fornuis laten repareren?

  • Boek meteen online afspraak
  • Kies voor spoed of bepaal zelf je tijd/dagdeel
  • Bekijk tarieven & reviews per monteur
  • Betaal achteraf via Tikkie of iDeal

Fornuis reparatie

Vind het goedkoopste elektrische fornuis

De losstaande elektrische fornuizen hebben allemaal verschillende eigenschappen. Dat is een van de redenen waarom het vergelijken belangrijk is. Voor elektrische kookplaten met ovens zijn de opties over het algemeen minder dan bij gasfornuizen of keramische fornuizen, maar er zit wel degelijk verschil tussen de apparaten. Denk hierbij aan de inhoud van de oven, de energieklasse en binnenverlichting. Er valt beslist dus wat te kiezen!

De elektrische fornuizen zijn veelal verkrijgbaar met een 4-pits kookplaat en zijn te kopen in de kleur wit. Slim en eenvoudig vergelijken doe je bij Slimster. Zo vind je het goedkoopste fornuis dat het best in jouw keuken en huishouden past.

Beste koop en getest elektrisch fornuis

Wil je weten wat de beste koop elektrische fornuis is? Wij hebben hiervoor een onafhankelijk onderzoek gedaan en hebben de beste koop en geteste elektrisch fornuis voor jou geselecteerd. Slimster maakt het je zo wel heel makkelijk!

Benieuwd naar de beste elektrische fornuizen?
Bekijk beste fornuizen