Elektrische fornuizen vergelijken

Elektrische fornuizen

Wil jij een elektrisch fornuis kopen? Dan vinden wij van Slimster het belangrijk dat je verschillende van deze fornuizen met oven in één eerst met elkaar vergelijkt. Zo vind je altijd een goedkoop fornuis dat voldoet aan jouw specifieke eisen. Een elektrisch fornuis heeft verwarmingselementen van gietijzer die worden verwarmd door elektriciteit. Op deze elementen worden de pannen direct geplaatst. De elektrische fornuizen worden in een laag tempo warm en koelen ook langzaam af. De warmte is niet zo snel aan te passen als bij een gasfornuis.

Andere fornuizen op elektriciteit zijn keramische fornuizen en keukenfornuizen met inductie. Heb je toch liever een gasfornuis? Deze soorten keukenapparaten kun je bij Slimster ook het best met elkaar vergelijken. Een elektrisch fornuis kopen kan van het merk Beko. Dit zijn goede vrijstaande fornuizen tegen een betaalbare prijs met 4 kookzones en een conventionele oven.

Traditioneel elektrisch fornuis (bijna) niet meer gemaakt
De oude elektrische fornuizen worden anno 2024 niet meer gemaakt in Nederland. Dit omdat traditioneel elektrische fornuizen minder energiezuinig zijn en de temperatuur lastig te regelen is. Consumenten geven de voorkeur aan inductie fornuizen, die zuiniger zijn en meer gebruiksgemak bieden.
2 resultaten
Amica SHE 11660 W
Elektrisch , Energieklasse A , 85 cm
Amica SHE 11660 W
Geen reviews
€ 383,-
1 prijs
Elektrisch
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)
Amica SHE 11555 W
Elektrisch , Energieklasse A , 85 cm
Amica SHE 11555 W
Geen reviews
€ 295,-
1 prijs
Elektrisch
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)

Elektrische fornuizen vergelijken

Slimster vindt het belangrijk dat je eenvoudig de beste online aanbieding kunt vinden. Wij begrijpen dat je kieskeurig wilt vergelijken voordat je beslist welk fornuis je gaat kopen. Op deze pagina zie je een overzicht van het actuele aanbod traditioneel elektrische fornuizen. Deze elektrische fornuizen kun je onderling vergelijken op prijs, specificaties, reviews en levertijd. Zo vind je snel het fornuis van jouw voorkeur. Bovendien zie je meteen welke webshop de laagste prijs biedt. Een nieuw elektrisch fornuis koop je extra goedkoop via Slimster!

Waar op letten bij kopen elektrisch fornuis?

Ga je voor het eerst een elektrisch fornuis kopen en had je eerst een gasfornuis? Houd er dan rekening mee dat jouw pannen niet goed meer werken op de elektrische plaat. Andersom is dit trouwens geen probleem. De afmetingen van het fornuis is ook iets wat je goed in de gaten moet houden. Meet daarom eerst de ruimte op in jouw keuken waar je het fornuis wilt hebben voordat je gaat vergelijken.

Een vereiste voor een elektrisch fornuis is dat je er een aparte elektriciteitsgroep voor nodig hebt. Het is namelijk niet aan te raden om het fornuis op dezelfde groep als andere keukenapparatuur aan te sluiten.

Elektrisch fornuis laten repareren?

  • Ervaren specialisten
  • Bespaar tijd & geld
  • Vergelijken = beste deal
  • Werkzaam in jouw regio
  • Tot 2 vrijblijvende offertes

Elektrisch fornuis reparatie

Vind het goedkoopste elektrische fornuis

De losstaande elektrische fornuizen hebben allemaal verschillende eigenschappen. Dat is een van de redenen waarom het vergelijken belangrijk is. Voor elektrische fornuizen zijn de opties over het algemeen minder dan bij gasfornuizen of keramische fornuizen, maar er zit wel degelijk verschil tussen de apparaten. Denk hierbij aan de inhoud van de oven, de energieklasse en binnenverlichting. Er valt beslist dus wat te kiezen!

De elektrische fornuizen zijn veelal verkrijgbaar met 4 pitten en zijn te kopen in de kleur wit. Slim en eenvoudig vergelijken doe je bij Slimster. Zo vind je het goedkoopste fornuis dat het best in jouw keuken en huishouden past.

Beste koop en getest elektrisch fornuis

Wil je weten wat de beste koop elektrische fornuis is? Wij hebben hiervoor een onafhankelijk onderzoek gedaan en hebben de beste elektrisch fornuis voor jou geselecteerd. Slimster maakt het je zo wel heel makkelijk!

Benieuwd naar de beste elektrische fornuizen?
Bekijk beste elektrische fornuizen

Veelgestelde vragen over elektrische fornuizen