Fornuis van 100 cm breed kopen

Fornuizen 100 cm breed

Wil jij een extra breed fornuis voor in jouw keuken? Dan is een fornuis van 1 meter breed kopen iets voor jou! Brede fornuizen geven meer kookplezier omdat je veel meer pannen op het fornuis kwijt kunt. Dit is ideaal voor grotere gezinnen of als je kookt voor gezelschappen. Je komt met een gasfornuis van 100 cm breed nooit meer een gaspit te kort en je hebt ovenruimte genoeg. De meeste 1 meter brede fornuizen hebben een dubbele oven voor optimaal gemak.

Vergelijk bij Slimster merken als Pelgrim of SMEG die met hun 1 meter modellen een heteluchtoven hebben en standaard over een wokbrander beschikken. Wil je een iets kleiner fornuis? Dan is een 90 cm breed fornuis een goede koop.

15 resultaten

Smeg TR103IBL2

Inductie , 5 zone(s) , Energieklasse A
Placeholder
€ 3699,-
Inductie

Smeg TR103IBL

5 zone(s) , Energieklasse A , 104.5 cm
Smeg TR103IBL
€ 3599,-

Fornuizen 1 meter breed vergelijken

Wil je weten wat het beste fornuis van 100 cm breed is? Start dan nu met kieskeurig vergelijken en vind jouw perfecte vrijstaande gasfornuis van 1 meter. Je kunt onder andere het aantal gaspitten bepalen zoals een 5-pits of een 6-pits fornuis. Maar ook de kleur die je graag wilt en die in jouw keuken past kun je kiezen. Denk hierbij eens aan zwart of RVS. Jouw nieuwe 1 meter brede fornuis kopen maken wij wel heel makkelijk voor je, want je kunt hiernaast ook het fornuis kiezen voor de laagste prijs. De prijzen die online winkels aanbieden, hebben wij voor je op een rij gezet, zodat je beslist voordelig uit bent met je nieuwe fornuis.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen