Fornuis met 2 wokbranders kopen

Fornuizen met 2 wokbranders

Twee wokbranders op een kookfornuis komt niet heel veel voor, maar toch zijn er modellen verkrijgbaar met twee van deze pitten. Dit zijn gasfornuizen van de merken Beko, M-System en Zanussi. Een fornuis met twee wokbranders kopen zorgt voor de optimale wokervaring in jouw keuken. Smaken blijven beter behouden in de wokpan en dat zorgt voor heerlijke gerechten op tafel. Vind jouw fornuis met twee wokbranders door eerst de fornuizen te vergelijken. Je kunt zowel een inbouw fornuis kopen als een vrijstaand fornuis met meerdere wokbranders.

26 resultaten

ETNA FGV460RVS

Gas , Energieklasse A , 87.4 cm
ETNA FGV460RVS
€ 429,-
Gas

ETNA FG190RVS

Gas , 5 zone(s) , 8.75 cm
ETNA FG190RVS gasfornuis
€ 899,-
Gas

Smeg C7GMXNLK9

Gas , Energieklasse A , 91.5 cm
Smeg C7GMXNLK9
€ 1149,-
Gas

Bosch HXC350H50N

Gas/elektrisch , 8.5 cm , 6 cm
Bosch HXC350H50N
€ 449,-
Gas/elektrisch

Fornuizen met 2 wokbranders vergelijken

Het beste fornuis met wokbranders vind je door de modellen en de prijzen kieskeurig te vergelijken. Als je het fornuis hebt gevonden, wil je natuurlijk de meest voordelige prijs hebben. Het zo goedkoop mogelijke fornuis vind je in het prijsoverzicht dat wij voor jou hebben opgesteld. Dit zijn prijzen van verschillende webshops waar je ook het fornuis makkelijk online kunt bestellen. Goedkope fornuizen met twee wokbranders kopen wordt op deze manier wel heel eenvoudig!

Eigenschappen kiezen fornuis met dubbele wokbrander

Zoek je wokbranders met maximaal 5 kW? Lees dan goed de specificaties door tijdens het vergelijken en bekijk of de pitten aan jouw eisen voldoen. Behalve de wokbranders wil je natuurlijk ook dat jouw nieuwe fornuis beschikt over andere eigenschappen. Bijvoorbeeld een 4- of 6-pits fornuis, een opberglade of een heteluchtoven met ontdooifunctie en grillfunctie. Door de verschillende modellen te vergelijken, krijg je snel te zien welk fornuis het best bij jouw wensen past. Bij het installeren van het fornuis is het belangrijk dat je goed de afmetingen checkt en kijkt of er een gasaansluiting aanwezig is in de keuken.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen