Indesit fornuizen kopen

Indesit fornuizen

Voor de moderne of klassieke keuken koop je een nieuw fornuis van Indesit. De verschillende modellen van hoge kwaliteit materialen hebben allemaal de nieuwste technologie. Voor professionele maaltijden is een Indesit fornuis perfect voor het beste resultaat. Of je nu een vrijstaande fornuis met heteluchtoven wilt of een ander soort fornuis, bij Slimster vergelijk je fornuizen op basis van eigenschappen en prijs. Door kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de laagste online prijs voor jouw nieuwe fornuis!

Soorten fornuizen van Indesit: Indesit inductie fornuizen

3 resultaten
Indesit IS67IQ8CCX/FR
Inductie , 4 zone(s) , Energieklasse A
Indesit IS67IQ8CCX/FR
Geen reviews
€ 699,-
3 prijzen
Inductie
Indesit IS67V8CHX/E
8.5 cm , 60 cm
Indesit IS67V8CHX/E
Geen reviews
€ 699,-
1 prijs
Indesit IS5V4PHW/E
Energieklasse A , 85 cm , 50 cm
Indesit IS5V4PHW/E
Geen reviews
€ 764,-
1 prijs

Indesit fornuizen vergelijken

Met onze filter selecteer je de eigenschappen die jij graag wilt voor jouw nieuwe fornuis van Indesit. Zo vind je snel een passend fornuis voor jouw keuken. Nu vergelijk je deze modellen met elkaar met onze vergelijkingstool. Hierdoor zie je in één oogopslag welk apparaat de beste is voor jou. Het voordeel van vergelijken bij Slimster is dat wij ook de online prijzen van diverse webshops voor je weten. Je ziet dus direct waar je het fornuis goedkoop kunt kopen.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen

Gasfornuis of keramisch fornuis?

De meeste fornuizen van het merk Indesit werken op gas. Kook je liever elektrisch? Indesit heeft dan gelukkig ook modellen met een inductieplaat of een keramische fornuis. De apparaten zijn verkrijgbaar als 4-pits of 5-pits en erg voordelig in aanschaf. Weet je nog niet of je een rvs 5-pits gasfornuis met oven wilt? Of eentje met een keramische fornuis en 4 kookzones? Doe slim en begin eerst met vergelijken. Op basis van jouw wensen vind je eenvoudig het model dat bij je past. Als oven kun je kiezen uit een met boven- en onderwarmte of een heteluchtoven.