Inductie fornuis vergelijken

Inductie fornuizen

Wil jij een fornuis met inductie kopen om lekker op te koken? Bij Slimster.nl kun je inductiefornuizen vergelijken van merken als Indesit, Beko, Siemens, Bosch en SMEG. Door te vergelijken weet je zeker dat je de beste koop vindt voor de goedkoopste prijs. Koken op inductie is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit komt omdat je met een inductie fornuis snel en veilig kunt koken. Daarnaast is het schoonmaken van het fornuis erg eenvoudig.

Een fornuis met inductie inclusief oven is ook een zuiniger alternatief voor bijvoorbeeld een gasfornuis. Ga je een inductiefornuis kopen? Houd er dan wel rekening mee dat je speciale pannen nodig hebt voor dit soort fornuis. De fornuizen met inductie kunnen een solo oven of een heteluchtoven hebben waarin je allerlei heerlijke gerechten kunt bereiden.

70 resultaten

AEG CIB6642ABW

Inductie , 85 cm , 59.6 cm
AEG CIB6642ABW
€ 859,-
Inductie

Smeg BG91IX2

Inductie , 5 zone(s) , Energieklasse A
Smeg BG91IX2
€ 2099,-
Inductie

Smeg TR93IBL2

Inductie , 5 zone(s) , Energieklasse A
Smeg TR93IBL2 energielabel
€ 2999,-
Inductie

AEG CIB6641ABM

Inductie , Energieklasse A , 85 cm
AEG CIB6641ABM
€ 893,-
Inductie

Smeg B95IMX9

Inductie , 5 zone(s)
Smeg B95IMX9
€ 2699,-
Inductie

Smeg TR103IBL2

Inductie , 5 zone(s) , Energieklasse A
Placeholder
€ 3899,-
Inductie

Smeg TR103IP2

Inductie , 5 zone(s) , Energieklasse A
Smeg TR103IP2
€ 3699,-
Inductie

Beko FSM89302GXS

Inductie , 4 zone(s) , Energieklasse A
Beko FSM89302GXS
€ 799,-
Inductie

Smeg CG90IX9-1

Inductie , 5 zone(s) , 3.71 cm
Placeholder
€ 1799,-
Inductie

Smeg TR90IP2

Inductie , 5 zone(s) , Energieklasse A
Smeg TR90IP2
€ 3253,-
Inductie

Inductie fornuis vergelijken

Een betrouwbaar en goedkoop inductiefornuis koop je via Slimster. Wij begrijpen namelijk dat je als consument beslist niet teveel wilt betalen voor een nieuw kookfornuis. Maak daarom gebruik van ons handige filtersysteem en vergelijk alle fornuizen kieskeurig op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk bijvoorbeeld naar de gewenste afmeting, het aantal kookzones of de verschillende ovenfuncties. Bovendien zie je direct alle online prijzen op een rij staan, zo vind je snel de webshop met de beste aanbieding!

Waar moet je op letten bij het kopen van een inductie fornuis?

Behalve de speciale pannen die je nodig hebt, moet je letten op het aantal kookzones dat zo’n fornuis heeft. Voor een gemiddeld gezin is inductiefornuis met 4-pits voldoende, en voor een groter gezin kun je kiezen voor een 5-pits. Daarnaast zijn de afmetingen van jouw nieuwe fornuis belangrijk. De vrijstaande inductie fornuizen hebben meestal wel dezelfde maat met een breedte van 60 cm, maar dit kan ook verschillen.

Voorkom verrassingen en meet voordat je gaat vergelijken eerst de maten goed op in jouw keuken. Een inductiefornuis werkt op elektriciteit en daarom is het aan te raden om het fornuis aan te sluiten op een aparte elektriciteitsgroep.

Inductie fornuis laten repareren?

  • Ervaren specialisten
  • Bespaar tijd & geld
  • Vergelijken = beste deal
  • Werkzaam in jouw regio
  • Tot 2 vrijblijvende offertes

Inductie fornuis reparatie

Kies beste inductie fornuis met oven

Slimster helpt je graag aan een goedkoop inductiefornuis dat aan al jouw eisen en wensen voldoet. Moet het fornuis bijvoorbeeld kinderbeveiliging, een boostfunctie of misschien wel veel ovenruimte hebben? Door het inductiefornuis in combinatie met oven eerst te vergelijken krijg je gelijk in een overzicht te zien of ze over deze functies beschikken. Dat is nog eens slim vergelijken voordat je het inductiefornuis gaat kopen!

Beste koop en best getest fornuis met inductie

Slimster heeft speciaal voor jou een onafhankelijk onderzoek gedaan voor het beste inductiefornuis. Wij hebben de beste koop en best getest fornuis met inductie geselecteerd. Benieuwd welke dat is? Bekijk dan het fornuis met inductie met de beste prijs en kwaliteit.

Zoek jij het beste inductie fornuis?
Beste inductie fornuizen

Veelgestelde vragen over inductie fornuizen