Inductie fornuis vergelijken

Inductie fornuis vergelijken

Inductiefornuis kopen: waar moet je nu op letten?

Behalve de speciale pannen die je nodig hebt, moet je letten op het aantal kookzones dat zo’n fornuis heeft. Voor een gemiddeld gezin is inductiefornuis met 4-pits voldoende, en voor een groter gezin kun je kiezen voor een 5-pits. Daarnaast zijn de afmetingen van jouw nieuwe fornuis belangrijk. De vrijstaande inductie fornuizen hebben meestal wel dezelfde maat met een breedte van 60 cm, maar dit kan ook verschillen.

Voorkom verrassingen en meet voordat je gaat vergelijken eerst de maten goed op in jouw keuken. Een inductiefornuis werkt op elektriciteit en daarom is het aan te raden om het fornuis aan te sluiten op een aparte elektriciteitsgroep.

Fornuis laten repareren?

  • Boek meteen online afspraak
  • Kies voor spoed of bepaal zelf je tijd/dagdeel
  • Bekijk tarieven & reviews per monteur
  • Betaal achteraf via Tikkie of iDeal

Fornuis reparatie

Kies beste fornuis met oven en inductiekookplaat

Slimster helpt je graag aan een goedkoop inductiefornuis dat aan al jouw eisen en wensen voldoet. Moet het fornuis bijvoorbeeld kinderbeveiliging, een boostfunctie of misschien wel veel ovenruimte hebben? Door het inductiefornuis in combinatie met oven eerst te vergelijken krijg je gelijk in een overzicht te zien of ze over deze functies beschikken. Dat is nog eens slim vergelijken voordat je het inductiefornuis gaat kopen!

Beste koop en best getest fornuis met inductie

Slimster heeft speciaal voor jou een onafhankelijk onderzoek gedaan voor het beste inductiefornuis. Wij hebben de beste koop en best getest fornuis met inductie geselecteerd. Benieuwd welke dat is? Bekijk dan het keukenapparaat met inductie met de beste prijs en kwaliteit.

Zoek jij het beste inductie fornuis?
Bekijk beste fornuizen

Vind jouw inductiefornuis