Beko inductie fornuis kopen

Beko inductie fornuizen

Wil jij energie besparen bij het koken? Kijk dan eens naar een nieuw inductie fornuis van Beko. Dit merk heeft betaalbare oplossingen voor energiezuinig koken. Bij het inductie koken gaat er weinig energie verloren. De pannen worden direct verwarmd. Een ander voordeel van het koken op een Beko inductiefornuis is het schoonmaken. Doordat er geen uitstekende delen op het fornuis te vinden zijn maak je het snel weer schoon na het koken.

Wel moet je speciale andere pannen aanschaffen en moet er een aparte groep in de meterkast worden aangelegd. Deze investering verdient zich echter snel weer terug door het energiezuinig koken met de Beko inductie fornuizen. Bij Slimster vergelijk je kieskeurig alle BEKO fornuizen en vind je beslist de laagste online prijs!

1 resultaat
Beko FSM89302GXS
Inductie , 4 zone(s) , Energieklasse A
Beko FSM89302GXS
6,7
4 reviews
€ 879,-
3 prijzen
Inductie
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)

Alle BEKO inductie fornuizen vergelijken

Alhoewel de aanschafprijs van een inductie fornuis hoger ligt dan bij een keramisch- of gasmodel, zijn de prijzen de laatste jaren sterk aan het dalen. Het wordt dan ook steeds goedkoper om energiezuinig te kunnen koken en bakken. Gelukkig vind je bij Slimster altijd de goedkoopste prijzen. Gebruik het filter links op de pagina om je voorkeuren aan te geven. Alle geschikte modellen verschijnen op deze pagina die je direct met elkaar kunt vergelijken. Per inductie fornuis van Beko vind je direct de prijzen van de verschillende aanbieders. Zo kun je direct de laagste prijs vinden.

Het aanbod inductie fornuizen van Beko

Beko heeft zeer complete inductie fornuizen in het assortiment. Vaak zijn ze voorzien van extra mogelijkheden als een 3D cooking optie, LED display en een grill-oven. De inductie fornuizen zijn voorzien van een stijlvol design en zijn ook in RVS verkrijgbaar. Sommige modellen met oven hebben een opberglade onderin, waar je gemakkelijk verschillende keukenaccessoires in kunt opbergen. Wil jij ook energiezuinig koken zonder teveel geld kwijt te zijn aan de aanschafkosten? Bij Slimster vind je altijd de beste prijs voor een Beko inductie fornuis.

Benieuwd naar de beste inductie fornuizen?
Beste inductie fornuizen