Inductie fornuis met oven kopen

7 resultaten

AEG CIB6641ABM

Inductie , Energieklasse A , 85 cm
AEG CIB6641ABM
€ 844,-
Inductie

Beko FSM69301GWS

Inductie , 4 zone(s) , 9 cm
Beko FSM69301GWS
€ 799,-
Inductie

Beko FSM89301GXS

Inductie , Energieklasse A , 94.1 cm
Beko FSM89301GXS
€ 6370,-
Inductie

Inductie fornuis met oven vergelijken

Om een goedkoop en kwalitatief hoogwaardig inductie fornuis met oven te kopen is het belangrijk om alle modellen goed te vergelijken. Slimster helpt jou bij het kieskeurig vergelijken van inductiefornuizen via een handig filtersysteem. Zo kun je zelf filteren op kenmerken die jij belangrijk vindt, zoals het de inhoud van de ovenruimte, het aantal kookzones en de kleur van het fornuis. Een inductie fornuis bestel je extra voordelig door in te gaan op een aanbieding van de goedkoopste webshop!

Inductie in combinatie met oven: waar op letten?

Het inductiefornuis werkt op elektriciteit. Voor de veiligheid is het niet handig om jouw nieuw te kopen inductiefornuis aan te sluiten op een groep waar al andere keukenapparaten op aan zijn gesloten. Zorg er dus voor dat je het fornuis met oven aansluit op een aparte elektriciteitsgroep. Zo voorkom je kortsluiting en kun je zonder zorgen koken op jouw inductie fornuis en de oven gebruiken om te bakken.

De maten van het fornuis en de ruimte die jij in jouw keuken hebt zijn ook belangrijk om rekening mee te houden. Het fornuis met inductie moet natuurlijk wel passen. Meet goed te maken op en check de specificaties van de vrijstaande fornuizen, zodat je zeker weet dat je het fornuis kunt kopen. Over het algemeen is een vrijstaand inductiefornuis met oven 60 cm breed.

Kies de beste prijs voor jouw nieuwe inductiefornuis

Denk bij het kiezen van jouw fornuis in combinatie met oven goed na over welke functies het fornuis moet beschikken. Wil je graag 4 kookzones of heb je meer aan een fornuis met 5-pits? Moet de oven ongeveer een inhoud hebben van 65 liter of moet dit minimaal 100 liter zijn? Wil je een fornuis met eigenschappen als een restwarmte-indicator of kinderbeveiliging?

Als je hebt besloten welk fornuis met inductie het best voor jou is, ga je naar de prijzen kijken. Wij hebben de prijzen vergeleken van diverse winkels en hieruit kun jij simpelweg het goedkoopste inductiefornuis kiezen. Dat is slim vergelijken via Slimster.nl!

Benieuwd naar de beste inductie fornuizen?
Beste inductie fornuizen