Bosch inductie fornuis kopen

Bosch inductie fornuizen

Heb jij het wel gehad met een standaard gasfornuis en wil je ook besparen op het gebied van energie? Dan is een nieuw inductie fornuis van Bosch de oplossing voor jou. De Bosch inductie fornuizen zijn energiezuinig, makkelijk schoon te maken en voorzien van diverse technische hoogstandjes. Dit Duitse bedrijf ontwikkelt al meer dan 100 jaar diverse huishoudelijke apparaten, waaronder fornuizen. Door inductie fornuizen in het assortiment op te nemen gaat dit betrouwbare merk mee in de tijd. Bij het inductie koken worden de pannen direct verhit en gaat er nagenoeg geen energie verloren.

4 resultaten
Bosch HLN39A050U
Inductie , 90 cm , 60 cm
Bosch HLN39A050U
9,5
31 reviews
€ 839,-
6 prijzen
Inductie
Bosch HLN39A060U
Inductie , 90 cm , 60 cm
Bosch HLN39A060U
9,3
18 reviews
€ 850,-
7 prijzen
Inductie
Bosch HLL090020U
Inductie , 90 cm , 60 cm
Bosch HLL090020U
10
2 reviews
€ 769,-
6 prijzen
Inductie
Bosch HLN39A020
Inductie , 90 cm , 60 cm
Bosch HLN39A020
8,7
1 review
€ 859,-
2 prijzen
Inductie

Bosch inductie fornuizen vergelijken

Bij Slimster vind je altijd de beste prijs voor een Bosch inductie fornuis. Gebruik het filter aan de linkerkant van het scherm om al jouw voorkeuren door te geven. Kies bijvoorbeeld de afmetingen, de kleur en de extra opties. Alle geschikte modellen worden op deze pagina weergegeven. Vergelijk de modellen door een vinkje te plaatsen en op de "vergelijk" knop te drukken. Per model vind je direct een prijsoverzicht van onze aangesloten dealers. Zo kun je direct de laagste prijs vinden.

Eigenschappen van Bosch inductie fornuizen

De Bosch inductie fornuizen zijn vrijstaande modellen met meerdere verwarmingssystemen en inductie. Verkrijgbaar in het middensegment en het high-end segment zijn deze inductiefornuizen voorzien van diverse extra mogelijkheden. Een display behoort vaak tot de extra opties, net als 3D Hetelucht Plus. Hiermee krijg je een optimale warmteverdeling op meerdere niveaus voor perfecte bakresultaten.

Vrijwel alle modellen zijn voorzien van energieklasse A voor een laag energieverbruik. Onder het fornuis vinden we een elektrische oven met meerdere standen voor hetelucht en grillen. Bij Slimster vind je snel het beste Bosch inductie fornuis. Vergelijk snel de modellen en kies de laagste prijs.

Benieuwd naar de beste inductie fornuizen?
Beste inductie fornuizen