Pelgrim inductie fornuis kopen

Pelgrim inductie fornuizen

In een nieuwe keuken wil je meestal ook een nieuw fornuis. Heb je in dat geval al eens gedacht aan een nieuw inductie fornuis van Pelgrim? Inductie koken is helemaal van deze tijd. De pannen worden direct verhit, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Daarnaast maak je een inductie fornuis gemakkelijk schoon. Inductie koken doe je niet op gas, maar op elektriciteit. Je moet er rekening mee houden dat er een aparte groep in de meterkast nodig is voor een inductie fornuis. Het Nederlandse merk Pelgrim bestaat bijna 100 jaar en heeft veel ervaring in het vervaardigen van kwalitatieve en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur. Het merk heeft dan ook verschillende inductie fornuizen in het assortiment.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Pelgrim inductie fornuizen vergelijken

Wat voor soort inductie fornuis je ook zoekt. Bij Slimster vind je snel jouw ideale model. Links op de pagina geef je al jouw voorkeuren door. Selecteer onder andere de afmetingen, het aantal kookzones en/of de kleur. Ook kun je andere merken aanvinken om de Pelgrim inductie fornuizen mee te vergelijken. De resultaten van het filter vind je op deze pagina. Vink de fornuizen aan en klik op de vergelijk knop voor een gedetailleerd vergelijkingsoverzicht. De laagste prijs vind je beslist in het prijsoverzicht door alle modellen kieskeurig te vergelijken.

Assortiment inductie fornuizen van Pelgrim

De inductie fornuizen van Pelgrim hebben een standaardhoogte van 90 centimeter. Hierdoor sluiten ze goed aan op ieder keukenblok. Pelgrim heeft inductie modellen in het middensegment en het hoge segment. Allenmaal beschikken ze over een elektrische oven. Functies als een boostfunctie op alle kookzones, een XL oven en verschillende kookstanden kunnen tot de opties behoren.

Benieuwd naar de beste inductie fornuizen?
Beste inductie fornuizen