Inventum inductie fornuis kopen

Inventum inductie fornuizen

Ben je op zoek naar een nieuw inductie fornuis? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een Inventum inductie fornuis. Met Inventum inductiefornuizen kun je koken, bakken en braden tegelijk. De meeste inductiefornuizen van Inventum hebben 4 kookzones die je kunt gebruiken en die voorzien zijn van high-speed keramisch glas met boostfunctie. Dit soort fornuizen zijn makkelijk schoon te maken. Bovendien zijn deze fornuizen een ideale vervanger voor een gasfornuis.

2 resultaten
Inventum VFI6042WIT
Inductie
Inventum VFI6042WIT
Geen reviews
€ 659,-
5 prijzen
Inductie
Inventum VFI5042ZWA
Inductie , 4 zone(s)
Inventum VFI5042ZWA
9,6
3 reviews
€ 619,-
7 prijzen
Inductie

Inventum inductie fornuizen vergelijken

Wil jij een Inventum inductie fornuis aanschaffen? Je wilt natuurlijk nooit teveel betalen. Via onze website vind je snel de beste aanbieding. Gebruik het filter links op de pagina om de eigenschappen te selecteren waar een nieuw inductie fornuis aan moet voldoen. Alle modellen die aan jouw voorkeuren voldoen geven we op deze pagina weer.

Soorten inductie fornuizen van Inventum

Er zijn meerdere inductie fornuizen van Inventum verkrijgbaar. Kies je voor een Inventum inductie fornuis van 60 cm of van 50 cm breed? Of wil je liever een Inventum inductie fornuis in het zwart of ga je voor een andere kleur? Vergelijk de fornuizen van Inventum en kies het inductiefornuis met de beste prijs. Met een groot aantal diverse winkels en verschillende inductie fornuizen vind je via Slimster altijd een fornuis voor in jouw keuken.