Fornuis met 6 pitten kopen

Fornuizen met 6 pitten

Met een 6-pits fornuis ben jij zo meteen niet meer weg te slaan uit de keuken. Zo’n groot keukenfornuis zorgt voor veel gemak en je kunt er voor veel mensen op koken. Voor grote gezinnen is een 6-pits fornuis dus zeer geschikt. Een 6-pits fornuis kopen zorgt voor een lekkere grote kookgedeelte. Een echte eyecatcher dus! Sommige fornuizen hebben zelfs een dubbele oven voor extra gemak. Je kunt 6-pits gasfornuizen vergelijken van merken als SMEG, La Germania, M-System en Pelgrim. Er zijn zowel vrijstaande fornuizen en inbouw fornuizen te koop met 6 kookzones.

25 resultaten

Smeg C9GMANLK9-1

Gas , 6 zone(s) , Energieklasse A
Smeg C9GMANLK9-1
€ 1299,-
Gas

Smeg TR93NNLK

Gas , 6 zone(s) , 0.0098351648351648 cm
Smeg TR93NNLK
€ 2399,-
Gas

Fornuizen met 6 pitten vergelijken

Met het kieskeurig vergelijken van 6-pits fornuizen vind je vanzelf het model waar jij het meeste kookplezier aan gaat beleven. En als je een fornuis wilt met minder pitten, dan is een 5-pits fornuis misschien wel interessant voor je. Zoek je naar een minder breed fornuis zoals 60 cm breed? Dan moet je al snel denken aan een 4-pits fornuis. Vind via Slimster beslist jouw goedkope fornuis!

6-pits fornuis van 90 cm breed kopen

Als jij een fornuis met kookplaat van zes pitten inclusief oven wil kopen dan doe je er goed aan om deze modellen eerst te vergelijken. Zo vind je het fornuis met alle eigenschappen die je wilt en kun je dit 6-pits gasfornuis kopen voor de laagste prijs. De meeste fornuizen van dit formaat zijn rond de 90 cm breed. Houd hier dus rekening mee in jouw keuken en zorg dat je de maten voor je hebt als je gaat vergelijken.

Tijdens het vergelijken kun je aangeven of je een heteluchtoven wil, een wokbrander, een draaispit en in welke kleur je het kookfornuis wil. Dit kunnen kleuren zoals RVS, zwart of zilver. Door op jouw wensen te filteren vind je eenvoudig de meest ideale 6-pits fornuis met oven.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen