Fornuizen met timer kopen

Fornuizen met timer

Wil jij een nieuw fornuis met timer kopen? Een timer op jouw fornuis is enorm handig tijdens en na het koken. Je kunt instellen hoe lang de pan op het vuur moet en wanneer het fornuis weer kan worden uitgeschakeld. Dit doet het fornuis helemaal automatisch. Je hoeft alleen maar de tijden vooraf te programmeren. Zo voorkom je dat een gerecht te lang op het vuur blijft staan (kookduurbegrenzing) of dat na het koken de gaspit aan blijft.

De timer kan zowel ingebouwd zijn in het fornuis als in de oven en kan ook dienen als klok bij de meeste modellen. Merken fornuizen met een timer zijn onder meer Siemens, Bosch, Indesit, Inventum, Pelgrim, SMEG, Caso en Etna.

3 resultaten
Smeg TR93IBL2
Inductie , 5 zone(s) , Energieklasse A
Placeholder
Geen reviews
€ 3135,-
2 prijzen
Inductie
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)
Smeg TR4110IP2
Inductie , 5 zone(s) , Energieklasse A
Smeg TR4110IP2
Geen reviews
€ 3650,-
2 prijzen
Inductie
3 fases (Perilex met meer dan 7360 W)
Amica SHC 11579 E
4 zone(s) , Energieklasse A , 85 cm
Amica SHC 11579 E
Geen reviews
€ 529,-
1 prijs

Fornuizen met timer vergelijken

Heb je het beste fornuis met tijdsklok voor jezelf gevonden en wil je er beslist niet te veel voor betalen? Per product hebben wij de prijzen van webshops erbij gezet. Daardoor zie je gelijk welke winkel het goedkoopst is en dat kan je soms veel geld schelen. Wij van Slimster noemen dit slim en kieskeurig vergelijken, omdat je eenvoudig de beste fornuis met timer vindt. Bij de webshop met de beste koop kun je hierna jouw nieuwe apparaat online bestellen.

Fornuizen met timer kopen

Een timer zit vaak ingebouwd bij inductie fornuizen, maar ook bij gasfornuizen, keramische fornuizen en elektrische fornuizen. Dit kunnen fornuizen zijn met 4-pitten of bijvoorbeeld 5 kookzones. Kies bij het kiezen van een fornuis ook de oven die je graag wilt, want er is keuze uit een heteluchtoven en conventionele oven. Daarnaast kun je ook andere eigenschappen kiezen zoals restwarme-indicatie, een warmhoudzone, kinderbeveiliging of zelfs een fornuis met ingebouwde vaatwasser.

Extra accessoires als een afdekplaat of bakplaat behoren ook tot de mogelijkheden en het meest ideale model voor jou vind je met behulp van onze vergelijkingstool. Je kunt aangeven waar jouw nieuwe fornuis aan moet voldoen en vergelijkt hierna eenvoudig alle fornuizen met elkaar.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Beste fornuis van 2024