Keramisch fornuis kopen

Keramische fornuizen

Kook jij het liefst op een keramische plaat? Dan is een keramisch fornuis kopen natuurlijk de beste optie voor jou. Maar welk fornuis moet je nu kiezen? Bij Slimster kun je heel makkelijk verschillende keramische fornuizen met oven vergelijken. Zo kun je een goedkoop keramisch fornuis vinden dat het best aan jouw eisen en wensen voldoet.

Je kunt bij ons merken vergelijken als Beko, Indesit, Pelgrim, Bosch, Siemens en Candy. Dit zijn fornuizen met oven die te koop zijn in verschillende prijzen en met diverse eigenschappen. De keramische fornuizen hebben een plaat van glas en zijn zowel met een solo oven als met een heteluchtoven verkrijgbaar. Lijkt een gasfornuis of een inductiefornuis je toch geschikter? Ook deze fornuizen vergelijk je simpel bij Slimster.

17 resultaten

Beko FSM57100GW

Keramisch , 85 cm , 50 cm
Beko FSM57100GW
€ 384,-
Keramisch

AEG CCB6441BBW

Keramisch , 85 cm , 59.6 cm
AEG CCB6441BBW fornuis
€ 717,-
Keramisch

AEG CCB6442BBM

Keramisch , Energieklasse A , 85 cm
AEG CCB6442BBM
€ 724,-
Keramisch

ETNA FKV761WIT

Keramisch , Energieklasse A , 87.4 cm
ETNA FKV761WIT
€ 499,-
Keramisch

Beko FSM67010GW

Keramisch , Energieklasse A , 85 cm
Beko FSM67010GW
€ 399,-
Keramisch

Beko GM17300GXNS

Keramisch , 5 zone(s) , Energieklasse A+++
Beko GM17300GXNS
€ 1289,-
Keramisch

Amica EHC 12516 E

Keramisch , 4 zone(s) , 65 liter
Amica EHC 12516 E voorkant oven
€ 394,-
Keramisch

Amica SHC 11675 E

Keramisch , Energieklasse A , 85 cm
Amica SHC 11675 E
€ 685,-
Keramisch

Waarom keramische fornuizen vergelijken?

Voordat je beslist welk keramisch fornuis je aanschaft is het goed om te vergelijken. Slimster helpt je bij het maken van de beste keus met het handige filtersysteem. Zo kun je zelf filteren op de functies en kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk kieskeurig naar bijvoorbeeld de kookzones, het materiaal van het fornuis of de netto inhoud van de ovenruimte. Keramische fornuizen vergelijken via Slimster is handig, makkelijk en helpt je bij het vinden van de laagste online prijs!

Verschil inductie en keramisch

Een keramisch fornuis heeft als voordeel dat het een lange levensduur heeft en de glazen plaat is ook makkelijk schoon te maken en te reinigen. Het verschil met inductie is dat een inductie fornuis sneller warm wordt dan een keramische fornuis. Ook duurt het langer voordat een keramisch fornuis is afgekoeld. Voor inductie heb je wel weer speciale pannen nodig, terwijl je op een keramisch fornuis pannen kunt zetten die ook op een gasfornuis te gebruiken zijn. Inductie en keramische fornuizen werken allebei op elektriciteit.

Keramisch fornuis laten repareren?

  • Ervaren specialisten
  • Bespaar tijd & geld
  • Vergelijken = beste deal
  • Werkzaam in jouw regio
  • Tot 2 vrijblijvende offertes

Keramisch fornuis reparatie

Wat is belangrijk bij het kopen van een keramisch fornuis?

Een keramisch fornuis kopen doe je door eerst de fornuizen met elkaar te vergelijken. Ga je voor fornuis met 4 kookzones of een apparaat met energieklasse A? Of heb je voorkeur voor de kleur, zoals RVS, wit of zilver? Ook het soort oven kan van invloed zijn op jouw keuze. Kijk ook goed naar de afmetingen van het keukenapparaat en meet de maten in je keuken op.

Zo weet je zeker dat het fornuis gaat passen in jouw kombuis. Zorg er ook voor dat er een aparte elektriciteitsgroep beschikbaar is. Wij raden namelijk aan om het nieuwe keramische fornuis niet aan te sluiten op een bestaande groep waar andere apparaten op aangesloten zijn.

Vergelijk en vind jouw beste koop keramisch fornuis

Vergelijk en vind jouw perfecte keramisch fornuis. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze hebt gemaakt en kun je heerlijk keramisch koken. Wil je weten wat wij de beste koop en best geteste keramische fornuis vinden? Wij hebben een onafhankelijk onderzoek gedaan en de beste keramische fornuis uitgekozen met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Zoek jij het beste keramische fornuis?
Beste keramische fornuis

Veelgestelde vragen over keramische fornuizen