Falcon fornuis kopen

Falcon fornuizen

Het merk Falcon zal misschien niet bij iedereen een belletje doen rinkelen. Dit Britse merk heeft echter een zeer rijke geschiedenis die helemaal terug gaat naar het jaar 1830. De "Kitchener" was in die tijd het eerste vrijstaande fornuis ter wereld. Het bedrijf is opgesplitst in AGA en zusteronderneming Falcon.

Aga produceert nog altijd de originele gietijzeren modellen terwijl Falcon zich richt op high-end fornuizen waar kwaliteit en duurzaamheid voorop staat. Bij het horen van het merk Falcon zullen kookliefhebbers en professionals dan ook direct een klein vreugdesprongetje maken. Op deze pagina vergelijk je alle Falcon fornuizen op specifcaties en prijs!

1 resultaat
Falcon Infusion 90 Zwart
Inductie , 5 zone(s) , 9 cm
Falcon Infusion 90 Zwart
Geen reviews
€ 3349,-
1 prijs
Inductie

Falcon fornuizen vergelijken

Falcon heeft diverse fornuizen op gas in het assortiment. De kwaliteit straalt er vanaf, maar hoe vind je nu het beste model voor in jouw keuken? Je vindt snel het beste model via het filter links op de pagina. Selecteer jouw voorkeuren of vergelijk de modellen van Falcon met een ander merk. Heb je meerdere resultaten? Vergelijk de gasfornuizen kieskeurig voor een gedetailleerd overzicht. Achter ieder fornuis vind je het prijsoverzicht. Hier vind je een overzicht van diverse winkels en de bijbehorende prijzen. Zo vind je direct de goedkoopste prijs voor een Falcon fornuis.

Benieuwd naar de beste fornuizen van 2024?
Beste fornuis

Assortiment van Falcon kookapparatuur

De Falcon fornuizen worden nog altijd op dezelfde plek geproduceerd als het eerste Kitchener model uit 1830. Dat traditie bij dit Britse merk belangrijk is zien we ook terug bij de huidige modellen. Sterker nog, Falcon heeft nog steeds een serie modellen onder de naam Kitchener, verkrijgbaar in diverse afmetingen. Koken kun je uitstekend op deze energieklasse A modellen van Falcon, maar het oog wil natuurlijk ook wat.

Dit is waar de Falcon fornuizen pas echt een streepje voor hebben op de concurrenten. Het traditionele en eigentijdse design ademt simpelweg stijl uit. Verkrijgbaar in diverse (chromen) kleuren zijn de RVS fornuizen van Falcon simpelweg de blikvanger in iedere keuken.

Kenmerken Falcon gasfornuizen

  • Semi-professionele modellen
  • Klassiek en eigentijds design
  • Hoge kwaliteit
  • High-end koken in je eigen huis
  • Rijke historie