Fornuis met startuitstel kopen

Fornuizen met startuitstel

Op zoek naar het beste fornuis voor bij jou in de keuken dat beschikt over een timer met de functie startuitstel? Bij Slimster kun je fornuizen met uitgestelde start eenvoudig met elkaar vergelijken. Met de uitgestelde starttijd kun je de begintijd bepalen van de oven op een zelf gekozen tijdstip. Je kunt vooraf dus al instellen hoe laat de oven aan moet of bijvoorbeeld moet voorverwarmen als je even weg bent.

Zo kun je dit in ieder geval niet vergeten en het kan veel tijd besparen. Merken die startuitstel op hun toestellen hebben zijn Bosch, Siemens, Pelgrim, Inventum en Indesit. Je kunt deze fornuizen vergelijken met ons handige vergelijkingstool om zo het beste fornuis te vinden.

24 resultaten

ETNA FGV350RVS

Gas , 4 zone(s) , 8.49 cm
ETNA FGV350RVS afdekplaat
€ 349,-
Gas

ETNA FGV760RVS

Gas , 4 zone(s) , 8.49 cm
ETNA FGV760RVS
€ 529,-
Gas

ETNA FG190RVS

Gas , 5 zone(s) , 8.75 cm
ETNA FG190RVS gasfornuis
€ 979,-
Gas

ETNA FGV561WIT

Gas , 4 zone(s) , 8.49 cm
ETNA FGV561WIT
€ 439,-
Gas

Smeg CG90IANT9

4 zone(s) , Energieklasse A , 90 cm
Placeholder
€ 1889,-

Smeg C9IMX9-1

5 zone(s) , Energieklasse A , 90 cm
Smeg C9IMX9-1
€ 2099,-

Smeg SNLK60MX9

Gas , 4 zone(s) , 8.75 cm
Smeg SNLK60MX9
€ 663,-
Gas

Vergelijk 4-pits gasfornuizen met startuitstel

Behalve startuitstel kun je een oven kiezen met nog veel meer extra functies. Wat te denken van kinderbeveiliging en restwarmte-indicatie. Of een softclose-deur en een snelstartfunctie. De fornuizen zijn te koop met als gasfornuis of een keramisch fornuis. Je kunt de keuze maken om een fornuis met 4-pits of 5 kookzones te nemen.

Sommige fornuize hebben een wokbrander en zijn verkrijgbaar met een heteluchtoven. Ook het soort energielabel kun je zelf bepalen. Wil je een energiezuinig fornuis met A+ of een kookfornuis dat nog minder stroom of gas verbruikt met energieklasse A++? Met behulp van de filter kun je precies aangeven waar jouw nieuwe fornuis aan moet voldoen.

Oven met uitgestelde start online bestellen

Wanneer je het geschikte fornuis hebt gekozen, kun je bij het keukenapparaat gelijk zien wat je ervoor betaalt. Wij hebben namelijk de prijzen van webshops voor je in een overzicht gezet. Op deze manier vind je niet alleen het beste fornuis met startuitstel, maar ook het goedkoopste fornuis. Je kunt het apparaat via Slimster direct online bestellen bij de webshop, zodat je het fornuis met uitgestelde start snel in huis kunt hebben. Dat is het voordeel van het vergelijken Slimster.nl!

Tip: je kunt ook fornuizen kopen met WiFi. Met een draadloze internetaansluiting in het fornuis kun je het apparaat op afstand bedienen, waar je ook bent.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen