Lofra fornuizen kopen

Soorten fornuizen van Lofra: Lofra gasfornuizen

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Fornuizen vergelijk van Lofra

Fornuizen vergelijken is verstandig. Het is namelijk een flinke investering er daar wil je natuurlijk wel iets goeds voor terug. Bij Slimster vergelijk je de Lofra fornuizen met elkaar of bijvoorbeeld met andere merken. Jij selecteert eerst de functies die jij wilt en hierna blijven de meest geschikte modellen over. Met de vergelijkingstool leg je de fornuizen naast elkaar. Zo zie je snel wat de verschillen zijn en welke het best in jouw keuken past.

Wij hebben de prijzen van webshops al voor je opgezocht. Je vindt via Slimster dus ook gelijk de laagste prijs. Daarnaast zie je meteen bij welke online winkel het Lofra kookfornuis voorradig is. Dat is dus voordelig jouw nieuwe fornuis kopen.

Lofra Maxima fornuis

De Lofra Maxima-lijn is wat strakker dan andere lijnen. De gasfornuizen hebben 5 pitten en een oven met boven- en onderwarmte. Deze oven is ook als heteluchtoven te gebruiken en als grill. Daarnaast heeft het keukenfornuis een krachtige wokbrander en is het fornuis voorzien van gietijzeren pannendragers.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen