Fornuis van 95 cm hoog kopen

Fornuizen 95 cm hoog

Ben je op zoek naar een fornuis dat hoger is dan 90 cm? Bij Slimster kun je fornuizen vergelijken met een hoogte van 95 centimeter. Dit is een ideale hoogte voor langere mensen. Zo hoef je namelijk niet te bukken. Er zijn trouwens ook fornuizen die in hoogte verstelbare poten hebben. Dit kan snel al enkele centimeters schelen. Een fornuis van 95 cm hoog kopen kun je van merken als Etna en La Germania. Deze merken hebben ook iets lagere modellen van 94 cm en 93.5 cm hoog.

35 resultaten

Vrijstaande gasfornuizen van 95 cm hoog vergelijken

Het fornuis kan beschikken over verschillende functies en is verkrijgbaar als inbouw en vrijstaand. Bij Slimster kun je in een filter aangeven welke eigenschappen jij graag wilt. Zodat je hierna de geschikte apparaten goed met elkaar kunt vergelijken. Je kunt in de filter aangeven of je 5-pits fornuis met een wokbrander of een grillfunctie wilt en kun je bepalen hoe groot de inhoud van de heteluchtoven moet zijn. Ook zijn de kookfornuizen te koop als 4-pits of 6-pits. Zo kom je uiteindelijk tot de beste keuze fornuis met de juiste hoogte van 95 cm.

Goedkoopste keukenfornuis direct online bestellen

Wij hebben de prijzen van online winkels alvast voor je opgezocht. Zo kun jij gelijk zien bij welke webshop het 95 cm hoog fornuis het meest goedkoop is. Bij de gekozen winkel kun je het 95 centimeter hoge fornuis online bestellen. En weet je zeker dat je jouw beste fornuis van 95 cm hoog hebt gevonden. Dat is profiteren van het slim vergelijken bij Slimster.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Beste fornuizen