Black Friday deals voor fornuizen

Black Friday deals voor fornuizen

Tijdens Black Friday en Cyber Monday kun je bij veel aanbieders de beste deals verwachten op fornuizen en ander keukenapparatuur. Zo haal je bijvoorbeeld goedkoop een nieuw inductiefornuis of gasfornuis in huis. Of denk aan een nieuwe kookplaat. Verder haal je tijdens Black Friday en Cyber Monday ook andere keukenapparaten of huishoudelijke producten met fikse korting. Benieuwd naar alle Black Friday fornuizen-deals voor 2024?

Slimster houd je op deze pagina op de hoogte van de beste fornuizen acties van o.a. Coolblue, MediaMarkt, Expert, Bol.com en andere aanbieders.

Black Friday 2024

In 2024 valt Black Friday op vrijdag 24 november. Aansluitend valt Cyber Monday op 27 november 2023. Gedurende het hele weekend zullen er veel online aanbiedingen en kortingen te vinden zijn voor fornuizen.

Meer korting op fornuizen tijdens Black Friday?

Ook andere webshops zoals Wehkamp, Expert en Blokker zullen veel korting op een nieuwe fornuis geven tijdens Black Friday. Zodra wij weten welke aanbiedingen zij hebben voor jouw Black Friday fornuis, zie je deze direct op deze pagina!

Wat is Black Friday?

Black Friday deals voor fornuizen

Black Friday is een jaarlijks winkelevenement dat oorspronkelijk in de Verenigde Staten begon en plaatsvindt op de dag na Thanksgiving, wat de start van het vakantieseizoen markeert. Het staat bekend om de aanzienlijke kortingen en aanbiedingen die (web)winkels bieden op een breed scala aan producten, zowel in fysieke winkels als online.

Bekijk hier ons overzicht van alle Black Friday 2024 aanbiedingen.