Fornuis met gietijzeren pannendrager kopen

Fornuizen met gietijzeren pannendrager

Op zoek naar een fornuis met gietijzeren pannendragers? Bij Slimster kun je fornuizen vergelijken met een gietijzeren pannendrager. Op deze manier wordt een geschikt fornuis met pannendrager kopen jou wel eenvoudig gemaakt en je vind ook nog eens het goedkoopste fornuis. Wij hebben namelijk de prijzen van apparaten van verschillende online winkels met elkaar vergeleken.

Merken die een fornuis leveren met gietijzeren pannendrager zijn: Bosch, SMEG, Inventum, Etna, Boretti, Domo en M-System. Ook bij de merken Pelgrim, Siemens, Samsung, Whirlpool, La Germania en Miele krijg je bij veel modellen zo’n stevige pannendrager. Behalve grote pannendragers met gewoon gietijzer, zijn er ook fornuizen in email verkrijgbaar.

23 resultaten

ETNA FGV460RVS

Gas , Energieklasse A , 87.4 cm
ETNA FGV460RVS
€ 459,-
Gas

Smeg SNLK60MX9

Gas , 4 zone(s) , 8.75 cm
Smeg SNLK60MX9
€ 636,-
Gas

Smeg C7GMXNLK9

Gas , Energieklasse A , 91.5 cm
Smeg C7GMXNLK9
€ 1149,-
Gas

Fornuizen met gietijzeren pannendragers vergelijken

De beste gasfornuis met gietijzeren pannendragers vind je door de keukenapparaten goed te vergelijken. Wil je bijvoorbeeld een fornuis met 4- pits of 5-pits of een heteluchtoven of een conventionele oven? En wat te denken van kinderbeveiliging of een inbouw of vrijstaand fornuis? Begin met vergelijken en vind het fornuis met oven die aansluit op jouw eisen voor de beste prijs.

Schoonmaken gietijzeren pannendrager

Pannendragers worden intensief gebruikt en dan is het normaal dat het gietijzer snel vies kan worden. Hoe maak je nu de gietijzeren pannendrager simpel schoon? Laat een bak vol met warm water lopen doe hier een scheutje schoonmaaksoda bij. Laat het een nacht staan en de dag erna kun je het vuil gemakkelijk verwijderen.

Zet gietijzeren pannendragers nooit in de vaatwasser!

Pannendrager voor gasfornuis kopen

Gietijzeren pannendragers zijn heel stevig en dat is vooral bij het wokken op een wokbrander heel nuttig. Een ander voordeel van het grove gietijzer is dat het vormvast is en het zorgt voor een goede warmteverdeling voor de pannen. De meeste pannendragers zijn gemaakt voor gasfornuizen, maar zijn ook voor losstaande elektrische fornuizen beschikbaar.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Beste fornuizen