Everglades fornuis kopen

Everglades fornuizen

Ben jij op zoek naar een fornuis van hoge kwaliteit, maar wel budgetvriendelijk is? Dan moet je gaan voor een fornuis van Everglades! Everglades is hét merk voor fornuizen die er modern uitzien met goede kwaliteit tegen de meest budgetvriendelijke prijzen. En dat al voor 20 jaar lang! Vergelijk en bestel je jouw Everglades fornuis via Slimster!

Soorten fornuizen van Everglades: Everglades gasfornuizen

2 resultaten
Everglades EVCK045
Everglades EVCK045
10
1 review
€ 299,-
1 prijs
Everglades EVCK039
Gas , 4 zone(s) , 8.5 cm
Everglades EVCK039
6,7
16 reviews
€ 271,-
1 prijs
Gas

Everglades fornuis vergelijken

Op Slimster.nl vind je allerlei modellen van Everglades. Door links jouw wensen aan te vinken, vind je op deze pagina het overzicht met de fornuizen die passen bij jouw wensen. Zo vind je vrijstaande fornuizen. Of wat dacht je van een fornuis met oven? Door online via Slimster te filteren op prijs, voldoet jouw fornuis hoe dan ook aan jouw budget.

Naast Everglades zijn er een tal van andere merken fornuizen die je met elkaar kunt vergelijken door jouw favorieten te selecteren en op ‘Vergelijk’ te klikken. Vindt jouw gewenste fornuis tegen de laagste online prijs bij de beste aanbieder.

Over Everglades

Al 20 jaar is Everglades hét merk voor jouw keukenapparatuur met een modern design, maar van goede kwaliteit tegen de aantrekkelijkste prijzen. Een fornuis van Everglades past, dankzij het design, bij elke keuken en er is ook altijd wel ruimte daarvoor. Mocht je liever niet op gas willen koken, dan heeft Everglades ook modellen die elektrisch jouw eten kunnen bereiden. Wanneer je dus voor gemak, jouw portemonnee en design let, dan kies je uiteraard voor Everglades!

Voordelen Everglades fornuizen

Zoals op deze pagina al genoemd is het grootste voordeel van een Everglades fornuis het moderne design tegen de laagste prijs. Echter naast deze belangrijke voordelen hebben de fornuizen van Everglades de volgende functies:

  • Fornuizen met energielabel A
  • Ovens met binnenverlichting
  • Verkrijgbaar in de kleuren: RVS, wit, zilver en zwart

Doordat de fornuizen van Everglades energielabel A hebben, scheelt dit weer op jouw energierekening. Met de fornuizen van Everglades van 50 cm breed, passen ze in iedere ruimte, want de standaardbreedte van meest verkochte fornuizen is 60 centimeter breed. Dankzij de binnenverlichting in de oven van een fornuis, kan je jouw eten in de gaten houden, terwijl het bereid wordt.

Everglades fornuis kopen

Bij Slimster kan je eenvoudig meerdere fornuizen en ook andere merken fornuizen met elkaar vergelijken door jouw favoriete fornuizen te selecteren. Door te klikken op ‘Vergelijk’ kan je gemakkelijk in één overzicht de verschillen zien. Je ziet ook direct wie de goedkoopste aanbieder is, waar je deze simpel kunt bestellen. Binnen enkele dagen wordt deze bij jouw thuisbezorgd en geniet je voor weinig geld van een fornuis met een elegant design.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen