Fornuis met bakplaat kopen

Fornuizen met bakplaat

Ben je op zoek naar een nieuw fornuis? Daar hoort natuurlijk een goede bakplaat bij. Zo’n losse bakplaat kun je bijvoorbeeld gebruiken voor teppanyaki en andere maaltijden en is makkelijk te plaatsen op het fornuis. Een bakplaat kan uitstekend tegen de hitte en mag daarom niet ontbreken als keukenhulp. Bakplaten zijn meestal gemaakt van RVS of zijn geëmailleerd en krijg je los bij het kopen van een fornuis van onder andere de merken Etna en Bosch en bij sommige inbouw en vrijstaande fornuizen.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Fornuis met bakplaat vergelijken en kopen

Bij Slimster kun je jouw perfecte fornuis met bakplaat vinden voor het gasfornuis. Je vindt het fornuis met bakplaat die het best bij jouw wensen past. Door fornuizen te vergelijken krijg je niet alleen het beste apparaat, maar ook het meest goedkope fornuis met bakplaat. Op deze pagina vind je alle modellen met een bakplaat voor op het fornuis. Gebruik de filters en vergelijk op kenmerken die jij belangrijk vindt, zoals bijvoorbeeld het aantal gaspitten, de ovenfuncties of de kleur van het kookfornuis.

Bakplaat schoonmaken

Natuurlijk ontkom je er niet aan dat de bakplaat wel eens vies wordt. Het advies is om de plaat wanneer het is afgekoeld direct schoon te maken. Mocht de bakplaat heel vies zijn dan is het schoonmaken met soda en water goed te doen. Doe wat soda op de bakplaat en giet hier kokend water over heen. Nu is het een kwestie van enkele minuten laten intrekken en daarna goed boenen. Zo krijg je de bakplaat weer goed schoon en kun je het weer gebruiken op jouw gasfornuis.

Tip: De bakplaat die we hier benoemen wordt wel eens verward met een bakplaat voor de oven. Dit soort ovenbakplaten kun je zowel in een heteluchtoven als conventionele oven gebruiken en deze bakplaten worden bij het kopen standaard meegeleverd. De bakplaten speciaal voor het fornuis die we hier bedoelen zijn niet standaard meegeleverd en zijn verkrijgbaar bij sommige fornuizen.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen