Zilver fornuis kopen

3 resultaten

Smeg SNLK926MX9

Gas , 6 zone(s) , 8.75 cm
Smeg SNLK926MX9
€ 1439,-
Gas

Smeg SNLK916MN9

Gas , 6 zone(s) , 9 cm
Smeg SNLK916MN9
€ 1099,-
Gas

Zilveren fornuizen vergelijken

Als je beslist niet te veel geld wilt betalen voor je nieuw te kopen zilveren fornuis, dan is vergelijken het meest slimme wat je kunt doen. Bij Slimster vind je namelijk niet alleen het meest geschikte model, maar ook de meeste goedkope fornuizen. Wij hebben de prijzen op een rij gezet van online winkels, zodat je gelijk ziet welk fornuis waar het goedkoopst is. Zo bespaar je makkelijk geld en weet je zeker dat je de beste koop hebt. Dat noemen wij nu slim en kieskeurig vergelijken!

Zilver fornuis van 60 cm of 90 cm breed kopen?

De zilveren fornuizen zijn te koop met 4-pits, 5-pits en 6-pits. Ook kun je kiezen voor een enkele oven of een dubbele oven. Meer pitten of een dubbele heteluchtoven betekent ook dat het fornuis breder is dan bijvoorbeeld een fornuis met vier kookzones. Een 4-pits fornuis is meestal 60 cm breed en een fornuis met meer kookzones is al snel 90 cm breed. Per model kan dit natuurlijk verschillen, dus bekijk goed de specificaties voordat je het fornuis gaat kopen.

De energieklasse of de aanwezigheid van een wokbrander of boostfunctie kunnen ook van invloed zijn op je keuze. Met behulp van ons superhandige filter kun je eenvoudig jouw perfecte fornuis kiezen dat precies bij jou past. Wil je een ruime oven van minimaal 100 liter of wil je er juist een vaatwasser in hebben? Vind jouw nieuwe zilveren fornuis bij Slimster!

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen