Gasfornuis kopen

Gasfornuizen vergelijken

Waar op letten bij kopen gasfornuis?

Het belangrijkste waar je op moet letten bij het kopen van een gasfornuis is het aantal gaspitten of kookzones dat de kookplaat heeft en de afmetingen. Kook je bijvoorbeeld altijd voor twee of drie personen, dan is een 4-pits fornuis voldoende. Heb je een heel groot gezin of nodig je graag veel mensen uit om te komen eten? Denk dan eens aan een 5-pits of een 6-pits gasfornuis om alle pannen kwijt te kunnen.

Ook het soort oven dat je wilt speelt beslist een rol in je keuze. Je kunt kiezen uit onder andere een heteluchtoven of conventionele oven. Misschien wil je nog wel een speciale brander op je kookplaat, zoals een wokbrander. Veel modellen hebben zo’n brander die perfect is om mee te wokken op je keukenfornuis.

Het nieuwe gasfornuis heeft natuurlijk een gasaansluiting nodig, dus het is wel noodzakelijk dat je dit hebt om het fornuis te laten plaatsen. Kijk dus even goed na in je keuken of je het kookfornuis op gas kan aansluiten.

Fornuis laten repareren?

  • Boek meteen online afspraak
  • Kies voor spoed of bepaal zelf je tijd/dagdeel
  • Bekijk tarieven & reviews per monteur
  • Betaal achteraf via Tikkie of iDeal

Fornuis reparatie

Formaat en functies gasfornuis

Zoek je juist een klassiek vrijstaand gasfornuis of een losstaand modern fornuis? Een gasfornuis van 70 cm breed of 90 cm breed? Een oven met een inhoud van 67 liter of maar liefst 107 liter? Of toch liever wel een inbouw gasfornuis? Bij Slimster kun je met behulp van onze filters jouw ideale keukenfornuis in combinatie met oven kiezen. Je vindt niet alleen het beste fornuis, maar ook het goedkoopste fornuis.

Wij hebben namelijk de fornuizen van grote online winkels met elkaar vergeleken en in een overzicht gezet. Zo kies je altijd het voordeligste gasfornuis voor bij jou in de keuken. Dat is nog eens eenvoudig jouw nieuwe fornuis vinden. Van een kookfornuis met energieklasse A en A++ tot een RVS, wit of zwart gasfornuis. Je vindt het slim bij Slimster.nl.

Benieuwd naar de beste gasfornuizen?
Bekijk beste fornuizen

Beste koop en best getest gasfornuis

Ben je kieskeurig en wil je eerst weten wat nu het beste gasfornuis is? Slimster heeft veel gasfornuizen voor je vergeleken en het beste fornuis gekozen. Zowel de beste koop als de beste getest. Hierdoor zorg je er beslist voor dat je een goed keukenapparaat in huis haalt met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Jouw gasfornuis vinden