Vrijstaande gasfornuis kopen

Vrijstaande gasfornuizen

Als je op zoek bent naar een vrijstaand gasfornuis, ben je bij Slimster op de goede plek. Bij ons kun je namelijk veel modellen vergelijken, zodat jij het juiste kookfornuis kunt kiezen en kopen. Met een gasfornuis kun je zelf de hitte bepalen, zodat je altijd de goede warmte hebt voor je gerecht. Dit is ook de reden waarom een gasfornuis het meest voorkomende kookfornuis is in de Nederlandse keuken.

Je kunt een vrijstaand gasfornuis kopen van merken als SMEG, Siemens, Bosch, Beko, Indesit en Etna met onder andere 4-pits en 5-pits. Voordat je het fornuis koopt, ga je ze eerst slim vergelijken bij Slimster. Zo vind je altijd het goedkoopste gasfornuis dat aan jouw eisen en wensen voldoet.

90 resultaten

ETNA FGV350RVS

Gas , 4 zone(s) , 8.49 cm
ETNA FGV350RVS afdekplaat
€ 349,-
Gas

ETNA FGV160WIT

Gas , 4 zone(s) , 8.49 cm
ETNA FGV160WIT fornuis
€ 344,-
Gas

ETNA FGV150WIT

Gas , 4 zone(s) , 8.49 cm
ETNA FGV150WIT fornuis
€ 359,-
Gas

ETNA FGV760RVS

Gas , 4 zone(s) , 8.49 cm
ETNA FGV760RVS
€ 529,-
Gas

ETNA FGV561WIT

Gas , 4 zone(s) , 8.49 cm
ETNA FGV561WIT
€ 439,-
Gas

Smeg SNLK60MX9

Gas , 4 zone(s) , 8.75 cm
Smeg SNLK60MX9
€ 689,-
Gas

Smeg SNLK90DA9

Gas , 5 zone(s) , 8.75 cm
Smeg SNLK90DA9
€ 899,-
Gas

Vrijstaand gasfornuis vergelijken

Bij Slimster begrijpen we dat je beslist niet teveel wilt betalen voor een nieuw fornuis. Wees kieskeurig zoals wij en vergelijk fornuizen met ons handige filtersysteem. Zo kun je eenvoudig fornuizen vergelijken op bijvoorbeeld afmeting, kleur en ovenfuncties. Met ons vergelijkingssysteem vind je direct het vrijstaande (gas)fornuis van je dromen. Bovendien zie je ook gelijk alle aanbieders van dat model en de bijbehorende online prijzen. Het goedkoopste gasfornuis vind je via Slimster.nl!

Voordelen vrijstaand gasfornuis

Met een vrijstaand fornuis kun je ervoor zorgen dat het fornuis in één het middelpunt van je keuken wordt. Met een vrijstaand model heb je ook meer flexibiliteit. Als je de inrichting van je keuken ooit wil veranderen, dan zit je niet aan een inbouw model vast, maar kun je het fornuis gewoon verplaatsen. Ook bij een verhuizing is dit superhandig!

Waar moet je op letten bij een vrijstaand gas fornuis?

Allereerst is de aansluiting belangrijk om op te letten. Heeft jouw keuken wel een gasaansluiting voor het fornuis? Voordat je gaat vergelijken, raden wij aan om dit even te checken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Mocht je geen gasaansluiting hebben, dan is een keramisch fornuis of een fornuis met inductie wellicht interessant voor je. Net zo belangrijk als het aansluiten op gas, zijn de afmetingen van het keukenapparaat.

Heb je al een bestaande keuken en wil je jouw huidige fornuis vervangen? Let dan op de hoogte en breedte waarin je het nieuwe gasfornuis wilt plaatsen. Veel voorkomende afmetingen voor fornuizen zijn 70 cm en 90 cm breed. Let bij de specificaties dus goed op om welke grootte het gaat. Dit maakt het vergelijken van de fornuizen veel eenvoudiger.

Functies voor je nieuwe gasfornuis

Een gasfornuis kan diverse functies en onderdelen hebben. Behalve het soort fornuis kun je kiezen uit verschillende soorten ovens. Ga je liever voor een vrijstaand gasfornuis met gasoven, heteluchtoven of een losstaand fornuis met conventionele oven? En wil je als inhoud van de oven 65 liter of minimaal 100 liter? En wil je op het fornuis bijvoorbeeld een sudderbrander of een wokbrander? Of misschien wel allebei?

Voor het nieuwe gasfornuis kun je ook bepalen hoeveel pitten je wilt hebben. Er zijn fornuizen met 4-pits, maar als je een groot gezin hebt of je bent een fanatieke kok, dan kan een 5-pits of een 6-pits fornuis ook heel handig zijn. Start met het vergelijken van gasfornuizen en vind slim jouw nieuwe fornuis en oven.

Beste koop en beste getest

Benieuwd welk gasfornuis het beste uit onze test is gekomen? Ga dan snel naar onze Beste Koop & Beste Getest en bekijk zelf welk fornuis wij voor jou hebben uitgekozen.

Benieuwd naar de beste gasfornuizen?
Beste gasfornuizen